Let op: Alle trainingen voor nog niet begonnen jeugdelftallen zijn met een week uitgesteld naar maandag 27 augustus. Zie noodklok.

Slikkerveer 2 klaar voor de tweede competitiehelft

Geplaatst op: 20-01-2016

Zo vlak voor de hervatting van de competitie nog even een oefenwedstrijdje dinsdag 19 januari) voor de mannen van coach Ashrul. Aangezien we nogal geschrokken zijn van de fysieke toestand van vele boys (afgelopen zondag liep een aantal behoorlijk op het tandvlees) kwam dit potje dus eigenlijk wel goed uit.

Coach Ashrul begon zijn betoog vooraf om te vermelden dat "Jong Slikkerveer" kon kiezen uit vele tegenstanders om tegen te oefenen maar of dit een compliment is... Excelsior '20 kennen we nog van vorig seizoen toen na een regelrechte thriller promotie werd afgedwongen naar de Hoofdklasse. Sil was een beetje bang dat zijn permanentje niet vorstbestendig zou zijn zodat zoonlief Booi maar wat graag de vlag uit zijn handen nam. Om 20.00 uur vond de eerste omwenteling van de bal plaats en de eerste kans was voor Dandy maar onze spits kon geen keuze maken. Toch was het Slikkerveer dat als eerste wist te scoren. Na een splijtende pass van onze spits deed Xavier ons opveren toen hij de bal listig over de graaiende keeper wist te plaatsen. Echter, na een foutje achterin (hebben we een beetje patent op) moest Patta (aprilletje zoet...) zijn meerdere erkennen in één der voorwaartsen van de tegenpartij waardoor de stand dus gelijk werd getrokken. Helaas moest onze goalie geblesseerd het veld ruimen maar gelukkig was Mitsjul bereid om zijn debuut te maken in het tweede (nog bedankt kerel).

Het rustsignaal kwam als geroepen (warme koffie en thee) en coach Ashrul wisselde maar liefst acht spelers. Slikkerveer domineerde het tweede gedeelte en halverwege waren we getuige van een fantastische treffer. Reroen nam de bal in eigen strafgebied magistraal aan, controleerde het kleinood en dribbelde alsof hij bal aan een touwtje had richting middenveld, controleerde en passant vier tegenstanders alsof ze er niet stonden en met een prachtig schot met veel effect verdween het leder tegen de touwen (toch...?). Het gerucht dat deze bal licht werd getoucheerd door een tegenstander verwijs ik naar het land der fabelen. Uiteraard vierde Reroen deze fraaie treffer weer op ludieke wijze en beelden van dit fragment zijn te zien op You Tube, zie: Reroen@spoortnietvolgensmij.nl. Volop kansen dienden zich aan en ook Walied liet van zich spreken maar jammer genoeg wist hij deze keer niet te scoren (toch...?). Al met al een verdiende overwinning en hopelijk zijn alle boys aanstaande zondag topfit voor het treffen met Nieuwerkerk dat net boven ons staat. Als ik kijk naar de conditionele staat van sommige denk ik dat het een slachtveld zal gaan worden en ga ik ervan uit dat we dit karwei op karakter gaan klaren. We rekenen op jullie...!
© 2016 Microsoft Gebruiksrechtovereenkomst Privacy en cookies Ontwikkelaars NederlandsSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x