Let op: Alle trainingen voor nog niet begonnen jeugdelftallen zijn met een week uitgesteld naar maandag 27 augustus. Zie noodklok.

Slikkerveer 2 boekt zege op mede-Hoofdklasser

Geplaatst op: 29-10-2015

En weer een oefenpotje op een doordeweekse dinsdag. De Gelukvogels uit Zwijndrecht waren bereid om te oefenen tegen de discipelen van coach Ashrul. Na het verdienstelijke gelijkspel vorige week tegen Rijsoord, waren de "jonkies" vastbesloten om er vandaag een overwinning uit te slepen. Het spel zag er zeer verzorgd uit in de eerste helft met wel meer dan 80% balbezit schat ik. De eerste kans was voor Roland na een splijtende pass van Danny. In eerste instantie was de keeper zijn meerdere en in tweede instantie schoot onze linksbuiten met rechts (!) over het doel. Dimma draaide zich knap vrij in de zestien maar werd onderuit getrokken waardoor spits Danny de kans kreeg om vanaf de penaltystip de score te openen. Met een geplaatst schot gaf hij de keeper het nakijken. Vlak voor het rustsignaal nog een kans voor onze bonkige spits maar ditmaal vond hij de goalie van VVGZ op zijn pad. Coach Ashrul was gematigd positief want zo stelde hij: "Je moet jezelf belonen als je zo'n eerste helft op de mat legt". Met die woorden in de oren geknoopt was de eerste de beste kans meteen voor Slikkerveer. Justin werd door Roland aangespeeld, speelde zich knap vrij en schoot met links de tweede treffer binnen. Tijd voor wat wissels (ook Jelle weer van de partij) enne, Robinho....voortaan ons niet meer in verwarring brengen, ja! Slikkerveer had het beste van het spel wat resulteerde in een bijzonder fraaie derde treffer. Booi speelde de vrijgelopen Dandy aan en in één tijd verlengde hij de bal op Reroen. Op snelheid was onze gretige back niet te stuiten en met een akelige precisie deponeerde hij de bal in het netje.

De wijze waarop deze goal werd gevierd was zeer kolderiek en acrobatisch en deed mij plotsklaps weer geloven dat we inderdaad van de apen afstammen (lang leve de evolutie theorie...). Helaas moest Patrick nog tweemaal vissen (jammer, was niet nodig boys) maar het slotakkoord was voor Huub. Met een afstandsschot verschalkte hij de keeper waardoor er na zo'n twee maanden de victorievlag gehesen kon worden. Dit smaakt naar meer...!Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x