Slikkerveer 1 op trainingskamp

1-0
Bekijk alle foto's van: Slikkerveer 1 op trainingskamp>

Geplaatst op: 08-01-2016

De eenentwintigkoppige selectie van sv Slikkerveer bereidt zich in Spanje van 5 januari tot 11 januari voor op de tweede seizoenshelft. Voor de ploeg van Danny Wijnstekers is dit de vijfde keer dat er wordt neergestreken in het zonnige Benidorm.

Dinsdag arriveerde de selectie rond lunchtijd in het Albir Garden Resort. In de loop van de middag stond de eerste veldtraining op het programma. Tussen de bergen werden de spelers onderworpen aan een stevige warming-up, gevolgd door een afrondoefening en een afsluitende partijvorm. Casper Gerritse, die nog revalideert van zijn knieoperatie, werkte onder begeleiding van Cees Opmeer een individuele training af. Die avond mengde de gehele ploeg zich in het Spaanse feestgedruis ter viering van Driekoningen.

Woensdagmiddag trainde de selectie opnieuw. Ingrediënten: warming-up, positiespel, afronden, partijen en jeu de boules. De dag werd afgesloten met een teambespreking in het resort. De volgende dag startte om 10:30 uur de derde training. In de middag werd te voet richting gezet naar de boulevard, alwaar de boys zich met enkele fanatieke beachvoetvolleyscrimmages in het zweet werkten. Vrijdag stond er wederom een ochtendtraining in de agenda. De technische en medische staf besloten - met het zaterdagprogramma in het vooruitzicht - dit maal een lichtere variant voor te schotelen. Vrijdagavond sluit een gezelschap van De Vrienden van Slikkerveer aan. Zij reizen met de spelersgroep, technische en medische staf en enkele bestuursleden maandag mee naar Nederland. Zaterdag speelt Slikkerveer tegen het Groningse Be Quick 1887, dat momenteel lijstaanvoerder is in de Hoofdklasse.

Zaterdag 16 januari meldt de groep zich weer op het Reijerpark om zich met een oefenduel tegen De Alblas voor te bereiden de hervatting van de competitie. Zondag 24 januari ontvangen de roodzwarten in eigen huis JHR.

Update: Slikkerveer 1 - Be Quick 1887: 0-4.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x