Six to Six toernooi

six-to-six-toernooi1

Geplaatst op: 29-06-2018

Six to Six Aad van Buren toernooi editie 2018 wordt gehouden op zaterdag 30 juni 2018 vanaf 15.00 uur en duurt tot ca. 20.00 uur. Aansluitend daarop zal de prijsuitreiking een muzikaal feestje worden in de kantine met o.a. DJ Jean en DJ Brando, dat mede wordt georganiseerd door de LF Event Group.

Het Six to Six Business Aad van Buren toernooi heeft met haar naamgever een vrijwilliger pur sang voor de vereniging. Groot zijn de verdiensten geweest van Aad van Buren voor de sv Slikkerveer. Op vele fronten is Aad voor de vereniging bezig geweest gedurende zijn ruim 40-jarig lidmaatschap, waarvan hij meer dan 25 jaar een bestuursfunctie uitoefende. In februari 2000 overleed Aad op 57-jarige leeftijd.

Aan de editie 2018 van het Six to Six toernooi wordt deelgenomen door de volgende teams: Quooker 1, Resoort Reclame 1, Frenoflex BV, Hassink BV, Meuzelaar Installatietechniek, Neelysha, Elbe Rijn Lloyd, Taveerne Den Dill, The Oldtimers, Quooker 2, Resoort Reclame 2, Frankie Reklame, 21 Pinchos, PSA, De Bierkannen en Palletbedrijf Lans.