Kieboom Dakbedekking wint Six to Six Aad van Buren Businesstoernooi 2013

Bekijk alle foto's van: 2013-06-15 Six to Six Aad van Buren Businesstoernooi 2013>

Geplaatst op: 09-06-2013

De 16 editie van het Six to Six Aad van Buren Businesstoernooi 2013 werd dit seizoen gehouden op zaterdag 15 juni vanaf 12.00 uur. Het toernooi bestond voor het eerst uit 2 verschillende categorien, namelijk voor recreatie teams en voor prestatieve teams. er deden in totaal vijftien teams mee, te weten 8 recreatie teams en 7 prestatie teams, die allebei streden om een volledig nieuwe wisselbokaal. De organisatie van het toernooi was in handen van Fred Vlasblom, Peter Plaizier en John van Oossanen, die er samen met de andere vrijwilligers weer een mooi voetbalfeest van hebben gemaakt. Na afloop werd de prijsuitreiking verricht door Kevin Jansen van ADO Den Haag, die daarna gevolgd werd door zanger John van Krimpen, die zijn zangkunsten liet horen en er een gezellige middag van maakte.

Na de poulewedstrijden werden er nog finales gespeeld. In de poule voor recreanten ging de finale tussen de teams van VMR Geveltechniek en Verhoeven Schilders. Het werd een ongemeen spannend duel, want de enige treffer was meteen beslissend. VMR Geveltechniek won in de finale met 1-0 en pakte daarmee de titel. In de poule voor prestatieve teams was de finale een prooi voor het team van Kieboom Dakbedekking, dat met 3-0 van Hassink BV wist te winnen. Beide ploegen hadden spelers uit het betaalde voetbal in de gelederen, maar waren ondanks dat toch niet helemaal zonder punten te verspelen in de finale terecht gekomen. Voor de toeschouwers was het een leuk schouwspel, maar ondanks kansen voor Hassink was het een terechte overwinning voor het team van Kieboom Dakbedekking, waarin Kevin Jansen van ADO Den Haag, Ricardo Kieboom van Jong Sparta en de aanvoerders van RVVH  1 (Frank Karreman) en Slikkerveer 1  (Mike van Dongen) ook van de partij waren met nog een aantal ploeggenoten. Door de winst van het team van Kieboom Dakbedekking prolongeren zij de titel.

De eindstanden

Prestatieve teams: