Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Six to Six toernooi bij Slikkerveer | sv Slikkerveer
Let op: Zaterdag 21-09-2019 op de foto: JO7-2, E4, C3, C5 en A2 --|-- Zondag 22 september 14.00 uur: Slikkerveer - SV Charlois

Six to Six toernooi bij Slikkerveer

six-to-six-toernooi-bij-slikkerveer

Geplaatst op: 01-07-2019

Op zaterdag 6 juli wordt de 22e editie van het Six to Six Aad van Buren Business toernooi gehouden bij sv Slikkerveer. Het toernooi begint om 12.00 uur en vanaf ca. 16.00 uur mag er ook weer het een en ander verwacht worden aan live muziek. Vorig jaar was er een muzikaal feestje met o.a. DJ Jean. Dit jaar is er niet alleen een DJ, maar er wordt ook live gezongen bij het evenement, dat mede wordt georganiseerd door de LF Event Group.

Het Six to Six Business Aad van Buren toernooi heeft met haar naamgever een vrijwilliger pur sang voor de vereniging. Groot zijn de verdiensten geweest van Aad van Buren voor de sv Slikkerveer. Op vele fronten is Aad voor de vereniging bezig geweest gedurende zijn ruim 40-jarig lidmaatschap, waarvan hij meer dan 25 jaar een bestuursfunctie uitoefende. In februari 2000 overleed Aad op 57-jarige leeftijd.

Aan de editie 2019 van het Six to Six toernooi wordt deelgenomen door de volgende teams: Quooker, Resoort Reclame 1, Frenoflex BV, Hassink BV, Meuzelaar Installatietechniek/Schouten Keuken en bad, Elbe Rijn Lloyd, Taveerne Den Dill, The Oldtimers,  Resoort Reclame 2, Frankie Reklame, Team Lilly, Ottevanger Herenkleding en Stuwadoorsbedrijf Noa-Romee.