Six to Six toernooi

six-to-six-toernooi

Geplaatst op: 20-06-2016

Op zaterdag 25 juni wordt het jaarlijkse Six to Six toernooi gehouden bij voetbalvereniging Slikkerveer. Inmiddels is het al weer de 19e editie van het Aad van Buren Six to Six Businesstoernooi, dat begint om 16.00 uur.  Maar liefst zestien seniorenteams gaan op het Reijerpark de strijd aan om de felbegeerde eerste plek.  Deelnemende teams zijn er van Hassink, Frenoflex, FinAmi, De Lus, Meuzelaar Installatie, Taveerne Den Dill, Café De Lorreboer, VMR, Resoort Reclame, Jowa Holland, MSR, The Oldtimers, FC Catenaccio, Stanley Cup en Palletbedrijf Lans. Vanaf 20.00 uur wordt de sfeer nog eens extra verhoogd door muzikale optredens. Bezoekers zijn van harte welkom om de spelers op het veld van Slikkerveer in het Reijerpark aan te komen moedigen.  Het jaarlijkse toernooi wordt georganiseerd door de Businessclub van Slikkerveer, oftewel de Vrienden van Slikkerveer.

Vorig jaar werd de titel bij de prestatieve teams gewonnen door het team van Oossanen Cleaning. Wie wordt dit jaar de winnaar van de Aad van Buren wisselbokaal ?