Let op: Alle trainingen voor nog niet begonnen jeugdelftallen zijn met een week uitgesteld naar maandag 27 augustus. Zie noodklok.

Senior spelers gevraagd

Geplaatst op: 23-06-2016

Voor komend seizoen zoeken we aanvulling voor ons 1é Veteranen team.  Wegens stoppen en door blessures en andere ongemakken is het team onderbezet geraakt. Graag willen wij spelers van 35+ oproepen om het team aan te vullen, 0m weer een sportief en gezellig seizoen bij ons te spelen. Winnaarsmentaliteit is gevraagd ( niet noodzakelijk  (:-   )  ook derde helft spelers. Gezien de reputatie van het team zijn deze zekers zo welkom.

Tevens zoeken wij ook aanvulling voor het nieuwe zesde elftal ( voorheen kampioen A 3 ). Wij zouden graag een vijftal spelers toe willen voegen  liefst met enige senior ervaring en routine  ( niet noodzakelijk  (:-   ) om ook het komend seizoen voor de prijzen te spelen.

Aanmelden kan bij het Wedstrijdsecretariaat , De hele zomer op de donderdagavond. 

Tevens is er dan gelegenheid om met de ongeïnteresseerden (eh... ongeselecteerden) van 20:00 tot 21:00 uur. Een balletje te trappen en vast de derde helft goed oefenen.

Aanmelden via e-mail sclagsen@svslikkerveer.nl   of telefoon 0180 - 41 30 45

Den Treener ongeinteresseerden   Gilles Brandt
Wed secr. / Scheids coördinator       Dick vd Meer



Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x