Selectie sv Slikkerveer op trainingskamp

Geplaatst op: 17-08-2015

Na diverse trainingen en een aantal oefenwedstrijden ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, werd afgelopen weekend (14, 15 en 16 augustus) gereserveerd voor een trainingskamp in het Brabantse Wintelre. Vrijdagavond verzamelde de gehele selectie van sv Slikkerveer zich in het resort van Golf & Recreatiepark 't Caves alwaar gastvrouw Elles de spaghetti al had klaar staan. Na het diner gaf coach Danny Wijnstekers zijn manschappen de vrije hand en werd de binnenstad van Eindhoven bezocht. Na een korte nacht werd er toch topfit (...) aan de ontbijttafel aangeschoven en gingen de gebakken en gekookte eieren er goed in. Om 11 uur werd de gehele selectie verwacht op de golfcourt en kregen we tekst en uitleg over het edele golfspel. Na een uurtje putten en afslaan moesten we helaas de "green" verlaten vanwege hevige regenval en stond de soep al te pruttelen op het kampvuur (duurde wel lang, hè Joop...). Na de lunch werd er in de stromende regen door Danny en Remco een parcours uitgezet en werd er in competitieverband gestreden om het beste resultaat. Echter, ook dit evenement werd na een klein uurtje afgeblazen aangezien de regen met bakken uit de lucht viel en verkleumd werden de douches opgezocht (begeleiding en trainers voorop...). Bakkie thee met versnapering ging er wel in en rond 18.00 uur gingen de bakplaten aan en offerde onze voorzitter zich op om alle sate's, hamburgers en speklappen van een aardig kleurtje te voorzien. Nadat de baklucht was opgetrokken werd de selectie in vier kampen verdeeld en had Steven al de shotjes klaar staan voor het bierpongspel (lekker hè Romano...), had quizmaster Kevin zich verdiept in het verleden van de SV en tevens werden er pittige partijen uitgevochten op het poolbiljart en op de tafelvoetbal. Uiteindelijk ging team Mitchell met de hoofdprijs (slagroomschnitt) aan de haal. Na wederom een korte nacht stond er weer een perfect ontbijtje te wachten (klasse Elles, de ruzietjes met Joop vergeven we je...) en werden de slaapzakken weer ingepakt. Al met al kunnen we spreken van een zeer geslaagd trainingskamp wat perspectief biedt voor het komende seizoen. Uiteraard kon dit weekend geen doorgang vinden zonder inbreng van de Vrienden van Slikkerveer in het algemeen en Hassink in het bijzonder (namens allen dank hiervoor).