Let op: Zondag 9 augustus 2020: 10.30 uur Slikkerveer - Fc IJsselmonde (vrs) - Let op aanvangstijdstip!

Schrijf je in voor de Open Dag 2020

schrijf-je-in-voor-de-open-dag-2020

Geplaatst op: 24-07-2020

Voor jongens en meisjes van 4 t/m 8 jaar wordt bij S.V. Slikkerveer op woensdagmiddag 26 augustus de jaarlijkse Open Dag gehouden. Zowel leden en niet-leden kunnen meedoen.

De middag zit vol met verschillende leuke voetbalspelletjes en partijtjes op het mooie hoofdveld. De voetballers worden begeleid door trainers van de vereniging en er is ook een mystery guest.

Aanmelden is verplicht en kan bij Cerezo Fung-A-Wing. Stuur een e-mail naar opendag@svslikkerveer.nl en vermeld je naam, geboortedatum en eventueel de namen van vriendjes en vriendinnetjes die je meeneemt. Niet-leden kunnen zich op deze mooie dag inschrijven om te gaan voetballen.

De Open Dag duurt van 14.30 tot 16.30 uur. Uiteraard wordt bij deze activiteit rekening gehouden met de geldende veiligheidsmaatregelen rondom het coronavirus. Daarom is per speler één ouder of verzorger welkom als bezoeker.