Let op: Ieder die op de foto is gezet voor de voetbalplaatjesactie heeft een eigen stickerboek op naam; op te halen in het clubgebouw op trainingstijden

Open Dag 2020 = Uitgesteld

schrijf-je-in-voor-de-open-dag-2020

Geplaatst op: 21-08-2020

Oorspronkelijk stond de Open Dag gepland voor woensdag 26 augustus.
Helaas is deze voorlopig uitgesteld.

Hieronder de oorspronkelijk tekst:

Voor jongens en meisjes van 4 t/m 8 jaar wordt bij S.V. Slikkerveer op ?? (Datum nog niet bekend, deze volgt binnenkort) de jaarlijkse Open Dag gehouden. Zowel leden en niet-leden kunnen meedoen.

De middag zit vol met verschillende leuke voetbalspelletjes en partijtjes op het mooie hoofdveld. De voetballers worden begeleid door trainers van de vereniging en er is ook een mystery guest.

Aanmelden is verplicht en kan bij Cerezo Fung-A-Wing. Stuur een e-mail naar opendag@svslikkerveer.nl en vermeld je naam, geboortedatum en eventueel de namen van vriendjes en vriendinnetjes die je meeneemt. Niet-leden kunnen zich op deze mooie dag inschrijven om te gaan voetballen.

De Open Dag duurt van 14.30 tot 16.30 uur. Uiteraard wordt bij deze activiteit rekening gehouden met de geldende veiligheidsmaatregelen rondom het coronavirus. Daarom is per speler één ouder of verzorger welkom als bezoeker.