Scheidsrechtersgilde weer uitgebreid

Geplaatst op: 28-08-2016

Zonder scheidsrechter geen wedstrijden. Afgelopen zaterdag 27 augustus was Slikkerveer weer twee scheidsrechters rijker, die hun debuut maakten tijdens de 1e speelronde. Dit jaar is het corps van de scheidsrechters bij sv Skikkerveer uitgebreid met 2 scheidrechsters, namelijk Marissa van Wolferen en Romy van Driel. Voor Marissa betekende het debuut meteen een wedstrijd op het hoofdveld. Marissa was misschien in de eerste helft nog wat zenuwachtig, want ze floot nog wat zachtjes, maar de 2e helft ging veel beter. Slikkerveer JO9-6 kwam met nieuwe leiders en trainers op het veld. Alle spelertjes zijn ook nieuw.  CKC kwam met nieuwe spelertjes en 5 hebben vorig jaar al bij de mini's gespeeld. In de 1e helft werd het in de 1e minuut al 1-0 voor CKC. De aftrap voor Slikkerveer kwam na hulp van CKC goed. Bij de rust was het 0-5. Na de rust kwam Slikkerveer tot het scoren van 2 doelpunten en volgde na de wedstrijd de gebruikelijke penalty reeks. Een leuke wedstrijd, leuke teams en een goed fluitende scheidsrechster. Iedereen heel veel succes dit seizoen.

Namens sv Slikkerveer, Angelique