Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Schrijf je in voor de Voetbal Koppel Quiz 2020! | sv Slikkerveer
Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Schrijf je in voor de Voetbal Koppel Quiz 2020!

save-the-date-voetbal-koppel-quiz-2020

Geplaatst op: 20-02-2020

Op vrijdagavond 13 maart 2020 is de kantine geopend voor de negende editie van de jaarlijkse Voetbal Koppel Quiz. In een avondvullend programma kraken deelnemers hun breinen over onder meer het succes van de Oranje Leeuwen en Leeuwinnen, het Champions League avontuur van Tottenham Hotspurs en natuurlijk de grote historie van het mondiale voetbal.

Naast de leuke prijzen, is de inzet vooral het hebben van een onvergetelijk gezellige avond in het clubhuis. Zoals altijd wordt er ook gestreden om de titel ‘Beste Slikkerveerkoppel’. De quizvragen bestaan uit uiteenlopende onderwerpen, waaronder de Eredivisie, Jupiler League, Champions League en landenteams. Ook de welbekende Panini plaatjes en paspoortjes komen op het scherm voorbij.

Aanmelden gaat via quiz@svslikkerveer.nl of via René Visser, Marc van den Herik, Mike van der Stel en Ronald Capelle (0642123013). Er is plek voor bijna 50 duo's. Vergeet naast de namen niet het teamnaam te vermelden. Deelname is € 15,- per koppel, die in de kantine voorafgaand aan de quiz betaald zal worden. De aanvang van de voetbalquiz is 19.30 uur. De kantine is geopend om 19.00 uur.