Voetbal Koppel Quiz 2020 wordt wederom verplaatst!

save-the-date-voetbal-koppel-quiz-2020

Geplaatst op: 21-09-2020

Update: Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan de quiz helaas geen doorgang vinden. We gaan in samenwerking met KCR opzoek naar een nieuwe datum, zodat de koppels weer ondervraagd kunnen worden met een aantal goede breinkrakers.

Op de persconferentie van Mark Rutte op donderdag 12 maart werd duidelijk dat de Voetbal Koppel Quiz van 13 maart 2020 niet zou kunnen plaatsvinden. Nu, een half jaar later, hebben Slikkerveer en buurman KCR een nieuwe opzet bedacht die tegemoetkomt aan de richtlijnen van RIVM.

In de jubileumweek start op vrijdag 9 oktober om 19.30 de negende editie in Sporthal De Wissel. Het bestuur en de quizorganisatie zijn zeer verheugd met KCR als samenwerkingspartner. Nu beide sportverenigingen de handen ineenslaan, kan op een unieke manier alsnog het honderdjarig jubileum worden opgeluisterd met een typische Slikkerveeravond.

In een avondvullend programma kraken deelnemers hun breinen over uiteenlopende onderwerpen waaronder de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Champions League en de successen van de Oranje Leeuwen en Leeuwinnen. Ook de welbekende Panini plaatjes en paspoortjes komen op het scherm voorbij.

Aanmelden gaat via quiz@svslikkerveer.nl of via René Visser, Marc van den Herik, Mike van der Stel en Ronald Capelle (0642123013). Deelnemers die zich voor 13 maart hadden opgegeven moeten zich opnieuw aanmelden. Vergeet naast de namen niet de teamnaam te vermelden. Deelname is € 15,- per koppel, die in de sporthal voorafgaand aan de quiz betaald zal worden. Met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen is er plek voor 80 duo's. De aanvang van de voetbalquiz is 19.30 uur. De sporthal is geopend om 19.00 uur.
 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x