Same Chemicals nieuwe subsponsor bij Slikkerveer

same-chemicals-nieuwe-subsponsor-bij-slikkerveer

Geplaatst op: 19-12-2017

Afgelopen vrijdag 15 december werd bij voetbalvereniging Slikkerveer het contract getekend met nieuwe subsponsor Same Chemicals. Het bedrijf is al een aantal jaren lid van de Vrienden van Slikkerveer.

,,Toen Ron Noorlander en Pim Bakker ons benaderden met de vraag of we onze sponsoractiviteiten konden uitbreiden, was het antwoord simpel. We zijn immers al meer dan 25 jaar als speler betrokken bij de club. De afgelopen 4 jaren waren we bovendien bestuurslid Commerciële Zaken, waardoor we weten hoe belangrijk het is om goede en trouwe sponsoren te hebben om de vereniging draaiende te kunnen houden. We zijn trots om subsponsor van Slikkerveer te worden’’, lichten Cees-Jan Crezee en Dennis Bothof toe.

Same Chemicals is een distributeur van chemicaliën, gevestigd in het centrum van Barendrecht. Het is een jong, dynamisch bedrijf en levert aan vele hars-, verf- en coatingfabrieken in Europa. De onderneming is de afgelopen jaren flink gegroeid door haar no-nonsense mentaliteit en goede contacten met producenten zoals Shell en Exxon Mobil. Meer weten over dit energieke bedrijf: Klik hierSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x