Ryan Vos debuteert voor Wales Under 17

ryan-vos-debuteert-voor-jong-wales

Geplaatst op: 24-08-2013

Oud Slikkerveer-jeugdspeler Ryan Vos maakte afgelopen donderdag zijn debuut als international. De 16-jarige doelman was opgeroepen door Geraint Williams, de coach van Wales under 17. Ryan is half Welsh, half Nederlands en heeft twee jaar geleden een mail gestuurd naar de voetbalbond in Wales waarin hij vertelde dat hij op hoog niveau in Dordrecht voetbalde en graag voor het nationale team wil uitkomen. Nadat hij zich mocht bewijzen bij een trainingstage onder leiding van oud Liverpool-vedette Ian Rush heeft hij een tijdlang op de ‘standby’ lijst gestaan maar nu hoort hij er echt bij. Donderdag 22 augustus 2013 stond Ryan in de basis bij de oefenwedstrijd tegen Malta,die gespeeld werd als voorbereiding voor de kwalificatie in september Helaas ging het duel met 3-2 verloren, maar Ryan heeft daarmee wel zijn eerste 'cap' te pakken. Uiteraard smaakt het naar meer voor de keeper van de A1 van Fc Dordrecht, die eigenlijk 2e jaars B is en gezien kan worden als een groot talent.