Rozenburg F1 - Slikkerveer F1

Geplaatst op: 02-02-2013

Uit tegen Rozenburg, die de derde plaats heeft, met 14 punten, slikkerveer staat 1e met 15 punten en nog 1 inhaalwedstrijd te gaan, het is vroeg 8.00 uur komen we aan, het is donker het regent, er staat wind, kortom baggerweer, maar de mannen hebben er zin in. Mike klaagt tijdens de warming-up over pijn op de longen en misselijk, hij probeert te spugen, ik ren gauw naar de kleedkamer om fruit te halen, maar het helpt niet echt, Mike gaat in de wissel want ja zieke spelers daar heb je niks aan.
Gelukkig is het droog als de wedstrijd begint, dit is een belangrijke, als we winnen behouden we de koppositie in het klassement!


Rozenburg start sterk de eerste 2 aanvallen lopen gelukkig met een sisser af, zo slikkerveer is wakkergeschut, dan de overname is van Silke die schiet hard naar Roderick, dan naar Scott een kans voor doel maar helaas, dan 2 minuten later weer een mooie kans, Scott loopt zich vrij en haalt uit met veel gevoel, maar helaas, naast. Esther gilt, kom op nou, mannen!! Recht in mijn oor  duidelijk dat de belangen groot zijn, nou als dat nog niet helpt, dan weet ik het niet meer, wij zijn ook wakker.
Rozenburg start, en gaat direct op doel af, Kevin heeft de bal, hij schiet zo hard dat de bal aan de andere kant komt, bij de keeper van rozenburg. 3de minuut, Rozenburg schiet uit, de bal wordt onderschept door Jeremy, die de bal in één keer naar Roderick schiet, maar helaas, er zit een tegenstander tussen, bal gaat uit, Roderick gooit in op Rick, Rick wil naar Daniel schieten maar de bal gaat over de lijn corner, Daniel neemt de corner, maar de corner is ver achter de mannen en gaat uit. Jammer.
8e minuut, Rozenburg schiet weer uit, Jeremy onderschept, schiet naar Roderick, die sprint op de keeper af, Roderick maakt een slimme schijnbeweging, en probeert zelf te scoren maar de keeper heeft hem door en pakt de bal klemvast, goed geprobeerd.
12e minuut, Volgende aanval rozenburg loopt uit op een blok van Kevin die geweldig staat te keepen, volgende aanval eindigt weer bij Kevin klemvast prima redding. Kevin is in vorm vandaag.


Na een uittrap van Kevin komt de bal bij Rick die wil hem naar Daniel schieten die vrij staat, maar schiet net iets te hard. De aanvallen gaan over en weer, ik kan het bijna niet op papier zetten, of er zijn al weer 10 dingen gebeurd, er is geen betere ploeg ze zijn aan elkaar gewaagd, de coachen roepen maar alles gaat net mis. Dan krijgt Jeremy ineens een ingeving hij stiert naar het doel, haalt vernietigend uit, maar over het doel, goed geprobeerd. 15e minuut, Aanval rozenburg onderschept door Silke die schiet naar Scott die schiet op doel maar net de paal jammer, Mike komt erin, hij wil het toch proberen, hij wisselt met Jeremy. Hij is nog wel misselijk, je merkt dat hij niet echt rent voor de bal, boos op zichzelf omdat het niet gaat zoals hij wilt.
De bal is voor rozenburg de spits speelt 2 man uit, schiet voor en scoort 0-1 dit is even schrikken voor slikkerveer nog 5 min voor rust, Theo zet de mannen neer en uhud roept komop druk zetten, gelukkig reageren de mannen nu wel, Mike schiet naar Rick, die schiet de bal in de voeten van Daniel en Daniel scoort, net voor rust stand 1-1, er is weer een donderspeech nodig om de koppen de zelfde kant op te laten kijken. Na wat koffie, en gesprekken hoe het dan moet, gaan we weer richting het veld, hopen dat de mannen tot inzicht komen, maar Theo en uhud hebben goed gepraat, de felheid is weer terug.

4 minuten, Na rust maakt rozenburg veel overtredingen, Silke krijgt een trapt, zo hard, dat hij blijft liggen, iedereen kijkt verschrikt het veld in, onze keiharde verdediger piept niet zo snel, dus ff in spanning of hij weer verder kan, gelukkig hinkend laat hij weten het nog aan te kunnen, wat is het toch een bikkel zeg. 5 minuten later is Rick aan de beurt, twee mannen nemen hem in de sandwich, en laten ff hun ellebogen voelen in de ribben van Rick, auw huilend krabbelt hij overeind, dat deed pijn, maar ook Rick is een harde en zegt dat hij verder kan, uhud is boos op de scheidsrechter, die niet fluit bij deze grove overtredingen, kom op man je ziet toch wat er gebeurt. Het wordt scheidsrechters bal, en we gaan verder, 2 minuten later is Jeremy aan de beurt, wat is hier aan de hand de scheidsrechter heeft weer niets gezien. Nog een paar minuten later is moet ook Roderick het ontgelden, nu fluit hij eindelijk wel, Silke schiet ineens op doel maar word geblokt, jammer, wel een mooi schot van afstand.
11 minuut, Rozenburg doet er alles aan, om te winnen, Rick loopt achter zijn tegenstander langs die ineens gaat liggen gillen, niets aan de hand maar wel een vrije trap op een gevaarlijke positie. Maar gelukkig redt Kevin en 3 minuten daarna op de volgende aanval red Kevin weer. Gelukkig heeft rozenburg 2 spitsen die alles zelf willen doen, en niet afspelen waardoor de kansen niet optimaal benut worden, Theo is nerveus, moppert, maar word niet gehoord, het is rommelig in de wedstrijd, de ballen komen niet goed aan, niet genoeg druk gezet, kortom het loopt niet echt zoals het moet. 15de minuut, Aanval slikkerveer gaat nu wel een keer goed, tot voor het doel Daniel krijgt de kans op 1-2 maar mist, jammer, rozenburg zet de aanval weer in, door goed verdedigen gaat de bal 3x over de lijn, rozenburg gooit in, en nog eens, en nog eens, uiteindelijk schopt Silke de bal weg, wel corner voor rozenburg. De bal wordt recht in de handen van Kevin geschoten, maar Kevin vergeet te klemmen en laat de bal, uit zijn handen vallen het doel in, kan gebeuren, 2-1.
Gewoon weer doorgaan roepen de coachen, Mike komt er weer in het gaat weer een beetje, even wat snoepjes genomen tegen de misselijkheid. Na een uittrap van Kevin, krijgt Daniel de bal die tikt naar Ricky, Ricky schiet maar net naast. Weer een aanval van rozenburg maar nu word er wel goed druk gezet op het middenveld Jeremy krijgt de bal, schiet naar Scott, Scott naar Mike, die schiet naar 17e minuut, Daniel, de bal stuitert en stuitert, Rick pikt hem op, maar word geblokt, Rick pakt hem weer op en bewaard de rust kijkt en haalt vernietigend uit, zozo die zit erin, eindelijk de verlossing 2-2.

18de minuut, De volgende aanval van rozenburg wordt door weer goed druk zetten, onderschept door Daniel die schiet naar Jeremy, die wordt geblokt, corner aan de linkerkant. Mike schiet de bal recht voor de voeten van de mannen maar niemand kan zijn voet ertegen zetten, helaas achterbal. Rozenburg probeert van alles, maar komt niet verder dan het middenveld, de ballen worden daar onderschept en de aanval word weer ingezet, Silke schiet weer naar Rick, Rick schiet naar Roderick die komt recht voor de keeper maar helaas, de keeper had het door. Rozenburg schiet uit, recht in de voeten van Jeremy die schiet naar Daniel, maar word geblokt, corner, Daniel neemt de corner Rick wil hem voor zijn voeten, hier en ja hoor recht voor zijn voeten, Rick haalt uit en scoort, de verlossende 3-2.
Nu de winst vasthouden, er komen nog wel kansen voor rozenburg, maar Kevin pakt elke bal die hij krijgt, echt supergoed. Mike neemt nog een corner aan de kant van rozenburg maar helaas niemand kan hem erin koppen of schieten.
20 e minuut, Rozenburg valt weer aan, Rick wil de bal maar krijgt een forse schouderduw, hèhè roepen de dames scheidsrechter ben je blind, het word een opstuitbal, Rick heeft hem, hij wordt onderschept door rozenburg die weet weer bij het doel van Kevin te komen, maar Kevin komt goed uit zijn doel, Rick en Scott gaan snel op de doellijn staan, maar gelukkig weet Kevin de bal ver weg over de lijn te schieten, was toch wel even een stressmomentje voor slikkerveer. Eigenlijk tijd maar door veel overtredingen laat de scheidsrechter nog wat minuten door gaan. Ingooi rozenburg, word goed onderschept door Roderick, die schiet naar Silke, Silke schiet de bal bijna de hemel in, zo ver dat het wel even duurt voordat de bal weer in het veld is. Weer een aanval van rozenburg, door duwen en trekken komen ze weer voor Kevin, maar Kevin is koel en duikt naar de bal, het gras komt nog net niet naar boven. Klemvast. Kevin schiet weer uit, Rick onderschept, schiet naar Mike, Mike schiet naar Daniel maar dan wordt er gefloten, na 22 minuten, tijd, gewonnen, slikkerveer heeft het vandaag niet cadeau gehad, met een zieke, Mike, thomas, die ziek thuis zit, hebben de mannen alles gegeven en verdiend gewonnen. Opgelucht gaan we douchen. Theo en uhud weer trots op de mannen, weer een goede prestatie geleverd.

Blijkt maar weer dat naar veel doorzetten, de winst weer binnen is, met 3 punten gaan de mannen tevreden naar huis. We staan nu op 18 punten, nog even wachten wat de rest heeft gedaan vandaag, wij zijn weer even uit de gevarenzone.
MoniqueSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x