Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Ridderkerk Toernooi (bij RVVH) | sv Slikkerveer

Ridderkerk Toernooi (bij RVVH)

Geplaatst op: 10-08-2018

Dit jaar wordt inmiddels al weer het 42e Ridderkerk Toernooi gehouden. Gastheer is RVVH.

De selectieteams van v.v. Rijsoord, s.v. Slikkerveer, s.v..Bolnes en R.V.V.H. gaan vanaf deze week strijden om de Jacques van der Linden Wisselbokaal. Deze bokaal werd de vorige jaar gewonnen door R.V.V.H., dat op eigen terrein haar titel zal gaan verdedigen.

Dinsdag 14 augustus: Rijsoord – RVVH, aanvang 19:30 uur.
Woensdag 15 augustus: Slikkerveer – Bolnes, aanvang 19:30 uur.
Zaterdag 18 augustus: wedstrijd om 3e/4e plaats, aanvang 12:00 uur en finale, aanvang 14:30 uur.

WEDSTRIJD REGLEMENT
1) er wordt gevoetbald volgens de regels van de KNVB
2)de deelnemende verenigingen worden verzocht minimaal 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd de spelerslijst in te leveren in de bestuurskamer van RVVH, met daarop vermeld voor- en achternaam en rugnummer van de deelnemende spelers
3) alle wedstrijden worden geleid door neutrale scheids- en assistent scheidsrechters.
4) eventueel door de scheidsrechters uitgedeelde gele en rode kaarten zijn alleen van toepassing tijdens het toernooi, behoudens bij gebruik van grof verbaal of lichamelijk geweld, waarna wel melding bij de KNVB kan volgen.
5) een directe rode kaart betekent automatisch het niet speelgerechtigd zijn voor de volgende toernooiwedstrijd
6) alle wedstrijden worden gespeeld op het hoofdveld en duren 2x 45 minuten
7) bij gelijke stand van de wedstrijden op dinsdag en woensdag en de wedstrijd om de 3e of 4e plaats op zaterdag volgen strafschoppen (ABBA volgorde)
8)de finalewedstrijd wordt bij gelijke stand verlengd met 2 x 7½ minuut en daarna eventueel beslist middels strafschoppen (ABBA volgorde)
9) het toegestane aantal wissels per wedstrijd is 5 spelers plus 1 doelman
10) er mag niet doorgewisseld worden
11) kleedlokalen dienen na afloop schoon te worden achtergelaten
12) de inzet van het toernooi is de Jacques van der Linden-wisselbokaal
13) er is tevens een beker voor de Beste Speler van het Toernooi
14) uitreiking van de prijzen vindt plaats op het hoofdveld direct na de finale

PRIJSUITREIKING
Na afloop van de finale zal de prijsuitreiking van de Jacques van der Linden wisselbokaal alsmede de overige prijzen aan de deelnemende verenigingen c.q. de desbetreffende aanvoerders plaatsvinden.
Namens het bestuur van organisator RVVH nodigen wij alle leden van de deelnemende voetbalverenigingen in Ridderkerk uit tot het bijwonen van het Ridderkerk toernooi 2018. Komt allen om uw favoriete elftal te ondersteunen.