Ridderkerk Toernooi 2016 bij Slikkerveer

ridderkerk-toernooi-2016-bij-slikkerveer

Geplaatst op: 26-07-2016

Inmiddels zijn alle Ridderkerkse voetbalclubs weer gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Traditiegetrouw vindt bij de start ook de Ridderkerkse strijd om de Jacques van der Linden Wisselbokaal plaats. Het Ridderkerk Toernooi 2016 wordt gespeeld op het terrein van sv Slikkerveer in het Reijerpark. Titelverdediger is RVVH. Naast de bokaal voor de Ridderkerkse winnende club is er dit jaar ook weer een prijs voor de beste voetballer van het toernooi.

Op dinsdag 2 augustus wordt om 19.30 uur het eerste duel gespeeld tussen Rijsoord en Slikkerveer. Op woensdag 3 augustus volgt om 19.30 uur het duel tussen RVVH en Bolnes. Op zaterdag 6 augustus wordt dan om 12.00 uur de wedstrijd gespeeld om de derde en vierde plaats en om 14.30 uur de finale. De aftrap op de finaledag wordt verricht door Arie van Beek en Theo Jagt, die beide maar liefst 75 jaar lid zijn van Slikkerveer, maar daarnaast ook grote verdienste binnen de club hebben. De prijsuitreiking zal worden verricht door wethouder Tineke Keuzenkamp. Ook zal de finaledag een muzikaal tintje mee krijgen en kunnen de bezoekers genieten van versgebakken pannenkoeken door medewerkers van de FoodCompany. Entree tijdens alle wedstrijden van het Ridderkerk Toernooi is gratis.

Inmiddels is de Wisselbokaal al op het Reijerpark, waar onze voorzitter Joop van Ettinger zich over hem ontfermd heeft. Om tot een mooi toernooi te komen wordt er weer een beroep gedaan op vrijwilligers, die vooraf, maar ook na afloop willen helpen met het verrichten van diverse hand- en spandiensten.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x