Ridderkerk Toernooi 2014 bij RVVH

Geplaatst op: 28-07-2014

Komende week zal er weer gestreden gaan worden om het voetbalkampioenschap van Ridderkerk. De winnaar mag dan een jaar lang de Jacques van der Linden wisselbokaal in de prijzenkast zetten. De wedstrijden vinden dit jaar allen plaats op het sportpark “Ridderkerk”, de thuisbasis van RVVH, aan de Sportlaan. Juist RVVH zal er alles aan gelegen zijn om het toernooi op eigen bodem voor de zevende maal op rij te winnen. Aan Bolnes, Rijsoord en Slikkerveer dus de opdracht om de hegemonie van Hercules in dit toernooi te doorbreken.

Op dinsdagavond 5 augustus treedt gastheer RVVH om 19:30 uur op het spiksplinternieuwe kunstgras aan tegen de nieuwbakken eerste klasser Bolnes. Vervolgens spelen op woensdagavond 6 augustus, ook om 19:30 uur, Rijsoord en Slikkerveer tegen elkaar. De winnaars van deze beide wedstrijden spelen vervolgens op zaterdag 9 augustus om 14:30 uur tegen elkaar in de finale om het kampioenschap van Ridderkerk. Deze wedstrijd wordt om 12:00 uur voorafgegaan door de kleine finale tussen de verliezers van de wedstrijden op dinsdag- en woensdagavond. Alle wedstrijden zullen bij een gelijke stand direct worden beslist vanaf de penaltystip.

Programma:
Dinsdag 5 augustus:   RVVH – Bolnes, aanvang 19:30 uur.
Woensdag 6 augustus:  Rijsoord – Slikkerveer, aanvang 19:30 uur.
Zaterdag 9 augustus:  wedstrijd om 3e/4e plaats, aanvang 12:00 uur. finale, aanvang 14:30 uur.

Plaats van handeling:   sportpark “Ridderkerk”, Sportlaan 12, 2982 SN  Ridderkerk.

De toegang is GRATIS, dus bij deze een oproep aan de leden en supporters van de vier verenigingen om hun club  massaal te ondersteunen bij dit kampioenschap.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x