Let op: 2018-04-25: 20.00 uur Slikkerveer VE2 - SHO VE1 (1/4-finale KNVB-beker)

Ridderhuizen nieuwe subsponsor bij Slikkerveer

Geplaatst op: 30-12-2017

Op de valreep van 2017 werd bij voetbalvereniging Slikkerveer het contract getekend met nieuwe subsponsor Ridderhuizen Makelaardij. Het bedrijf is al een aantal jaren lid van de Vrienden van Slikkerveer en gevestigd in Slikkerveer aan de Benedenrijweg 85a.

,, In deze tijd kunnen we niet meer zonder de grote woningwebsites en sociale media. Platforms waar wij uiteraard actief op zijn, maar we verliezen nooit de klant uit het oog. Ik vind het belangrijk dat de klant voorop staat. Bij ons kantoor staat de deur altijd open’’, geeft Arjen Jansen van Ridderhuizen Makelaardij aan.

Slikkerveerder Ron Noorlander is maar wat blij met de nieuwe subsponsor voor de club uit het Reijerpark. ,,Ridderhuizen Makelaardij was natuurlijk al een aantal jaren lid van onze Businessclub Vrienden van Slikkerveer, maar voor de vereniging is het heel belangrijk om ook het aantal subsponsors uit te kunnen breiden. Waar we in een nog niet zo ver verleden op zo’n 500 a 600 leden zaten, daar komen we de laatste jaren steeds vaker richting de 900 leden. Om iedereen dan te kunnen laten voetballen zijn er naast veel meer vrijwilligers ook meer sponsors nodig die dit mede mogelijk maken, dus ik ben heel blij voor onze club dat Ridderhuizen Makelaardij subsponsor is geworden’’, aldus Ron Noorlander.