Reünie Altstadt 6 oktober 2019

Geplaatst op: 10-10-2019

Wat een geweldig idee van Roland om een reünie te organiseren voor alle boys die in 2002 deelnamen aan een internationaal toernooi in Altstadt. Hemel en aarde heeft hij bewogen om alle spelers en begeleiders op te sporen en heel veel gaven acte de presence. Dit alles in het kader van het 99 jarig bestaan van onze club.

Zondag 6 oktober 2019 om 16.00 uur verzamelden zo’n twintig spelers zich in ons aller Sliknest en wat een feest om een ieder weer te zien. Sommige zijn geen streep veranderd, bij anderen moesten we wel even twee keer kijken (geldt trouwens ook voor enkele ouders, maar dit even terzijde..). Na wat ouwe koeien uit de sloot te hebben gevist traden de talenten het veld op en nadat Juan had gezien dat iedereen fit was en Arjan wat pica´s had geschoten floot Bas (was eigenlijk zijn afscheidswedstrijd maar gaat gewoon lekker door) om 17.00 uur voor de eerste keer. Coach Willem, Aai en Jo hoefden zich totaal niet druk te maken over de opstelling want van nature zochten de boys hun vertrouwde stekkie op. Arnaud en Little Richard honkvast op de rechter en linkerkant, SVD en Mike (wekelijks te bewonderen in Rijsoord 1) op het middenterrein net als Kiefer en Dyl (loop nou eens een keer vrij man..), Bert en Tris alsof de tijd niet heeft stilgestaan als een hecht blok achterin en ook voorin de vaste koppels. Al snel viel de eerste treffer te bewonderen. Keeper Bryan (ik moest ook even twee keer kijken..) werd met een lob verschalkt door Steve-O jr. De tweede treffer kwam van de voet van Reroen (met Steinweg tatoeage..) door een uitglijder van Trem. Na de derde treffer kreeg dappere Daan (ooit strijdend op het EK sumo worstelen) het op zijn heupen. Op de achterlijn had hij een geweldige truc in gedachten maar dat mislukte enigszins waardoor hij bijna beide benen brak. Vlak voor het rustsignaal een tegentreffer van SVD die met een vlammend schot doel trof.
Na rust kon je zien dat sommige boys een beetje last kregen van hun mentale fitheid. Daar maakte Stefan (ja,ja, de stuc-koning) dankbaar gebruik van. Met de bal aan zijn voet begon hij aan een indrukwekkende solo vol met schitterende schijnbewegingen. Spijtig was echter wel dat hij er zelf intrapte (zag er wel spectaculair uit, Steef..). Mike scoorde de vierde en na terugleggen van Reroen deed Tris het netje bollen. Pim (bist du wacker..) kon het allemaal niet meer aanzien en spoorde zijn metgezellen aan om “ff serieus” te blijven (ging helaas niet lukken Pim..). Daan stoomde nog een keer op en liet Reroen nog eens scoren maar aan de andere kant liet “ome” Elmar zich gelden en scoorde twee maal achter elkaar. Bas vond het om 18.00 uur wel welletjes en blies deze partij naar het verleden.
Beneden in de kleedkamer met z’n allen nog een drankje en een analyse van de wedstrijd en na een verkwikkende douche snel naar boven voor nog een paar drankjes. “Tante” Willy had zich weer opgeofferd om een voor een ieder te koken en reken maar dat de kip kerry en pikante kip er in gingen (heerlijk, nog bedankt). Roland, wederom bedankt voor het organiseren van dit evenement (volgend jaar ga ik je helpen..) want wat hebben we een lol gehad. Wat mij betreft doen we het over 17 jaar nog eens dunnetjes over. Het ga jullie goed!

Onderstaand een paar anekdotes die ons zijn opgevallen in de “wist u dat” vorm.

Wist u dat:

- Aar en Kaar geen streep zijn veranderd
- Dit niet waar is
- We Aar niet meer herkenden
- Hij zijn wilde haren kwijt is (letterlijk)
- Wes de hele wedstrijd speelde
- Hij een heuse panna kreeg
- Ik dit niet gepikt had
- Hij er wel een beetje ziek van was
- Sjaan en Wim oma en opa worden
- Ze altijd om advies kunnen vragen
- Aai meer haar op zijn wangen dan op zijn hoofd heeft