RET bedankt voor nieuw zitcomfort op de tribune

ret-bedankt-voor-nieuw-zitcomfort-op-de-tribune

Geplaatst op: 09-11-2014

In de rust van de wedstrijd Slikkerveer - DRL werden in de bestuurskamer Rob Littel, projectleider van de RET en Fulco Heusdens van RPI Componenten B.V. VDL Groep bedankt door Slikkerveer-voorzitter Joop van Ettinger en pupil van de week Naomi Franssen. Uiteraard werd ook initiator van deze ´stoeltjes-actie´ Koos Zeij in het zonnetje gezet.

De RET-monteur had eerder namelijk zijn collega´s zien sjouwen met de oude stoeltjes, die werden vervangen. Aangezien de oude stoeltjes van de Slikkerveer-tribune hard toe waren aan een opknapbeurt werden er meteen spijkers met koppen geslagen. De oude stoeltjes uit het stadion Galgenwaard van Fc Utrecht werden in de afgelopen weken vervangen door de bijna fonkelnieuwe stoeltjes uit de Rotterdamse trams en metro´s.  De vrijwilligers Hugo van Leenen, Gilles Brandt, Rien van der Beek, Willem Verbaas, Wim Schouten, Koos Zeij en Kees van Leenen hebben de stoeltjes in de afgelopen weken vervangen, waarvoor natuurlijk vanaf deze plaats heel veel dank voor al het werk.

Foto vlnr.: Joop van Ettinger, Naomi Franssen, Rob Littel, Koos Zeij en Fulco Heusdens.