Renovatie kleedkamers vordert gestaag * fotoupdate *

1-0
Bekijk alle foto's van: Renovatie kleedkamers 2013>

Geplaatst op: 24-07-2013

In de zomervakantie wordt hard gewerkt om op tijd voor het nieuw seizoen klaar te zijn met het renoveren van de accomodatie. Waar net voor de zomerstop al een prachtig nieuw verkooppunt werd opgeleverd, daar vorderen de kleedkamers nu gestaag. Uiteraard is het te betreuren dat de opknapbeurt zo groots dient te worden aangepakt, want het bestuur was toch aardig geschrokken tijdens de rondgang langs de kleedkamers om vast te stellen wat er na 1 seizoen allemaal weer gerepareerd moest worden. Een fors aantal deuren waren vernield, lampen zijn van de plafonds gerukt, gebarsten ramen, douchekoppen werden vernield om maar een paar ´onderwerpen´ te noemen.

De werkzaamheden vorderen gestaag. Bij het begin van de nieuwe competitie zullen de trainers en leiders verantwoordelijk worden gesteld voor de eigen elftallen. Iedereen wil toch zeker ook gewoon kunnen omkleden en douchen in een nette en schone kleedkamer. 

De mannen van de firma Frenoflex zijn nog steeds elke dag druk bezig, begrippen als balkonsystemen, troffelvloeren en gietvloeren zijn aan de orde van de dag en worden aangelegd. Ook de bankjes zitten weer in de vernis en de deuren komen er ook aan. sv Slikkerveer kan het seizoen 2013-2014 met wel weer een hele verzorgde accomodatie beginnen. Ook vernieuwde Frenoflex zijn website zodat we ook kunnen kijken wat er nu allemaal met die vloeren mogelijk is (link). Voor Frenoflex geen vakantie dus!Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x