Renovatie kleedkamers deze zomer

Geplaatst op: 01-07-2013

Geachte leden,

In de zomervakantie gaan we een groot aantal kleedkamers opknappen. Tijdens een rondgang zijn toch wel behoorlijk geschrokken hoe onze kleedkamers er voor staan. Een groot gedeelte is toch wel te wijten aan hoe een aantal `leden` met de beschikbare accommodatie omgaan. Een fors aantal deuren zijn vernield, lampen zijn van de plafonds gerukt, gebarsten ramen, douchekoppen worden vernield, schoenen worden tegen alle muren schoon geklopt,enz... De foto`s spreken voor zich....

Bij het begin van de nieuwe competitie gaan we trainers en leiders verantwoordelijk stellen voor hun eigen elftallen. Ik neem aan dat iedereen wil omkleden en douchen in een nette en schone kleedkamer. In september zullen we dit nogmaals kenbaar maken.

Namens het bestuur onderhoud
Ron Noorlander