Rabobank door als sponsor bij sv Slikkerveer

Geplaatst op: 01-12-2014

In de rust van het duel tussen Slikkerveer en OVV werd een nieuw sponsorcontract ondertekend tussen de Rabobank en voetbalvereniging sv Slikkerveer. Voorzitter Joop van Ettinger was bijzonder blij met de band die de club al jarenlang heeft met de Rabobank en dat middels een nieuw sponsorcontract bevestigd ziet. Namens de bank ondertekende directeur Jan Jansen het contract in het bijzijn van voorzitter Joop van Ettinger en bestuurslid commerciële zaken Cees-Jan Crezee.

,,Wij zijn hartstikke blij met dit nieuwe sponsorcontract voor de komende drie jaar met de Rabobank’’, lichtte Joop van Ettinger toe. ,,Ook wij zijn zeer content met deze nieuwe overeenkomst, want de band tussen de Rabobank en Slikkerveer is al jaren zeer hecht’’, aldus Jan Jansen.

Foto vlnr.: Joop van Ettinger, Jan Jansen en Cees-Jan Crezee.