Opleiding pupillenscheidsrechters een succes

Geplaatst op: 04-04-2013

Afgelopen september 2012 plaatste de nieuwe scheidsrechterscoördinator van sv Slikkerveer een oproepje op de website en weekbrief ter werving van nieuwe pupillen scheidsrechters. Dimitri Schouten (C2) was de enige jonge speler die positief reageerde op de oproep en met hem is een inwerkperiode opgestart. Inmiddels draait Dimitri al een klein half jaartje mee als scheidsechter en zijn de positieve vorderingen per wedstrijd zichtbaar. Dit tot zeer grote tevredenheid van leiders, trainers, bezoekers en natuurlijk ook de scheidsrechterscoördinator. Een aantal weken geleden meldde een tweede pupillenscheidsrechter zich aan. En in navolging van Dimitri Schouten stellen we ook deze scheidsrechter graag aan u voor.

De 12-jarige Kieron Lans speelt dit seizoen in de D3 van de SV. De jonge doelman van trainer Patrick Dizzy speelt al sinds zijn 4e bij Slikkerveer en is via oud voorzitter Anton van der Steen in contact gekomen met de club. Het fluiten van wedstrijden trok Kieron, die later graag profvoetballer zou willen worden, al vrij snel. “De baas zijn over de spelers, dat leek me wel leuk.” Inmiddels heeft Kieron al een aantal wedstrijden gefloten, debuut tijdens Slikkerveer F5 - Spartaan’20 F7 op 16 februari jl, uitslag 1-7, bij Slikkerveer en het fluiten van wedstrijden bevalt hem nog steeds. “Als scheidsrechter zie je het spel toch anders en dat vind ik er wel leuk aan. Ik kan ook wel genieten van het spel. Minder leuk is alleen het gezanik van trainers/leiders en publiek tijdens de wedstrijden”. Als scheidsrechters wil Kieron binnen Slikkerveer graag verder met het fluiten van wedstrijden. “Nu doe ik dat bij E en F. In de toekomst zou ik graag binnen de club nog wat verdere stappen willen maken”, aldus de zeer ambitieuze Kieron, die in de komende periode nog regelmatig bij de wedstrijden van E en F te vinden zal zijn.

Binnen sv Slikkerveer is nog steeds ruimte voor nieuwe pupillen scheidsrechters! Durf jij, net als Dimitri Schouten en Kieron Lans, het aan om een pupillenwedstrijd te fluiten? Geef je dan op bij Dick van der Meer of stuur een e-mail naar: scheidsrechters@svslikkerveer.nl