PowerQ Toernooi 2018 bij sv Slikkerveer

powerq-toernooi-2018-bij-sv-slikkerveer

Geplaatst op: 17-06-2018

Bij voetbalvereniging Slikkerveer wordt komende zaterdag  23 juni het jaarlijkse 7 tegen 7 toernooi gehouden. Tussen 10.00 en 17.00 uur gaan 16 seniorenteams op het Reijerpark de strijd aan om de felbegeerde eerste plek tijdens de 14de editie van dit toernooi, waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan. Naast een mannentoernooi vindt er dit jaar ook een damestoernooi plaats met 6 teams. Er zijn diverse voetbalclubs uit deze regio vertegenwoordigd. Zo spelen er teams van Slikkerveer mee, maar daarnaast zijn er ook teams van RVVH, Rijsoord, ASWH, IFC en DRL. De overige deelnemende teams zijn onder andere VVGZ, VUC en Laakkwartier uit Den Haag, vv Capelle , Meeuwenplaat, CVV Zwervers, Antibarbari, Steeds Hooger, Blijdorp, Westlandia en Groote Lindt. De vorige editie werd gewonnen door vv Pernis, zij zullen er dit jaar helaas niet bij zijn. De weg naar de felbegeerde trofee ligt hierdoor open voor de deelnemers.

De prijsuitreiking vind plaats rond 17.00 uur en ook dit jaar zal de prijsuitreiking muzikaal ondersteund worden door de Ridderkerkse zanger Guus Bok, bekend van onder andere het nummer Rotterdam Leeft In Mij en het Ridderkerk Lied.

Programmaboekje: KLIK HIER

Een toernooi kan niet gehouden worden zonder sponsoren. Naast onze hoofdsponsor PowerQ uit Rotterdam zijn de volgende bedrijven medeverantwoordelijk voor het realiseren van dit toernooi: Frankie Reclame, Blouw Afbouw, Blokpoel Maatwerk, Blokpoel Installatietechniek, VE Project, Eurokor Barging BV, ESB Expertise, Sponline, Slikkerveer Vastgoed en Verbaas & ZN Dakbedekking.
Meer informatie over de sponsors: KLIK HIER

Schroom dus niet om het Sportpark Reijerpark te bezoeken voor een gezellige voetbaldag, zoals voetbal hoort te zijn.