Paul Sellier nieuwe Hoofd Jeugdopleiding

paul-sellier-nieuwe-hoofd-jeugdopleiding

Geplaatst op: 11-09-2019

Slikkerveer heeft in Paul Sellier een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding gevonden. Paul is op het Sliknest de opvolger van Clyde Pinas, waarmee Slikkerveer begin augustus de samenwerking na tweeënhalf jaar beëindigde. Na zijn laatste klus bij Sparta stond Paul open voor een nieuw avontuur.

Paul heeft de nodige ervaring in de voetballerij. Hij kwam zelf onder meer uit voor jeugdelftallen van ASWH, IFC en Slikkerveer. Helaas was het avontuur bij Slikkerveer toen maar van korte duur. Een vervelende blessure hield Paul lange tijd aan de kant, waarna de linksbenige flankspeler besloot om te stoppen met voetballen.

Naast zijn drukke leven als ondernemer is hij al geruime tijd actief in de voetballerij. Bij Sparta RV/AV is hij niet alleen trainer geweest van B2, B1 en A1, maar vervulde hij ook de rol van Manager Jeugdzaken. Bij de Spangenaren heeft hij er, mede door een meerjarenplan, voor gezorgd dat de kloof tussen de amateurafdeling van Sparta en betaald voetbalorganisatie Sparta Rotterdam verkleind is.

Bij Slikkerveer gaat Paul wederom voor een meerjarenplan. “Dit plan moet ervoor zorgen dat er meer aanwas vanuit de jeugd komt. De meeste clubs richten zich voornamelijk op de selectie elftallen en niet op de breedte en diepte van de vereniging. Hiermee slaan ze vaak de plank mis. Organisatorisch worden de overige elftallen vaak vergeten. De lagere jeugdelftallen raken hierdoor in het verval. Daar moeten wij als vereniging voor waken en winst uithalen door de spelers breder op te leiden. Mede door deze opbouw gaan we voor een stabiele opleiding”, vertelt Paul.

Jeugdvoorzitter Jan Snijder is erg blij met de aanstelling van Paul. “Na het vertrek van Pinas is alles in stroomversnelling gegaan. Paul gaat zich richten op het organisatorische en technische beleid van de vereniging”, aldus de jeugdvoorzitter.

De 51-jarige Paul woont sinds zeven jaar in Ridderkerk. Hij is al geruime tijd zelfstandig ondernemer. Sinds 2002 biedt hij met PCS Security (een beveiligingsbedrijf) diensten voor onder andere horeca en evenementen, winkelsurveillance en andere beveiliging. Waar het bij Paul voornamelijk om draait is; genieten van het leven!

Paul is regelmatig te vinden op het sportpark. Hij is zich nu voornamelijk aan het oriënteren. Wanneer de plannen verder uitgewerkt zijn en alles uitgezet is, zullen jullie merken dat Paul ook de interactie aan zal gaan met trainers, spelers en ouders.

In de presentatiegids zal meer te lezen zijn over de plannen van Paul en Slikkerveer.