Patrick van Baarle en Denny Boedo winnen Voetbal Koppel Quiz

patrick-van-baarle-en-denny-boedo-winnen-voetbal-koppel-quiz

Geplaatst op: 09-03-2019

De jaarlijkse Voetbal Koppel Quiz bij sv Slikkerveer is gewonnen door Patrick van Baarle en Denny Boedo met team "Sparta me leven". In een stampvolle kantine wisten de (Nederlandse en Portugese) spelers van het 4e elftal na 3 rondes en bijna 100 vragen zo'n 40 andere duo's achter zich te houden. Zij wonnen 2 tickets voor Excelsior - PEC Zwolle, beschikbaar gesteld door Excelsior Rotterdam. 

Op de tweede plaats eindigden "De Drie Koningen", bestaande uit Robin van Ee en Raymond Smit. Zij wonnen ieder een voetbalboek. Net als "Buurman & Buurman" Roy Vermeer en Boy van Reede, die als derde eindigden. Het duo "Puck van Heel IX" André de Deugd en Jeroen Koorneef ging deze editie vandoor met de prijs Beste Slikkerveerkoppel (buiten de top 3). De poedelprijs, een shirt van RVVH, ging naar Marco Schouten en Jan Zendman.

De koppels moesten zich buigen over vragen als: "Welke 3 "inho's" speelden afgelopen zomer op het WK in Rusland?" en "Welke club uit de Keuken Kampioen Divisie staat 4e op de alltime Eredivisie ranglijst?". Maar ook cryptische vragen als "welke aanvaller is andersom niet langzaam?" en "Welke 2 oud Feyenoord spelers zitten in de Big Five?" zorgden voor veel knarsende koppies. Met ruim 100 aanwezigen mag gesproken van een succesvolle editie van de inmiddels traditionele voetbalquiz. De organisatie dankt alle nakijkspecialisten, het bar- en keukenpersoneel en sponsor Excelsior Rotterdam voor het mede mogelijk maken van deze gezellige en geslaagde avond!

 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x