Pathé NK 7x7 Toernooi goed verlopen

Geplaatst op: 17-05-2013

Woensdag 15 Mei mochten wij de medewerkers van Pathé begroeten voor hun jaarlijkse 7x7 toernooi wat dit jaar voor de eerste keer bij sv Slikkerveer plaatsvondt. Waar de dag nat en regenachtig begon werd het in de loop van de ochtend steeds droger en toen de eerste medewerkers arriveerden begon het zonnetje door te breken. Het Jupiler plein was inmiddels ingericht en de vrijwilligers stonden klaar om de gasten van dienst te zijn.

Het toernooi zou aanvankelijk om 13.00 uur beginnen maar er was een kleine vertraging doordat de teams uit Amsterdam vertraagd waren. De officiele lezing in deze is dat de bus te laat arriveerde om te vertrekken vanuit Amsterdam, geruchten spraken echter van een psychische barriere bij het nemen van de Brienenoord brug en het uitzicht vanaf de brug. Nadat de poulewedstrijden waren gespeeld werd er door middel van kruisfinales bepaald welke teams de finales mochten spelen. Dit onderonsje tussen Pathé de Kuip en Pathé Spuiplein werd uiteindelijk winnend afgesloten door titelverdediger de Kuip die dus wederom de wisselbeker mee naar huis mochten nemen. Tijdens de prijsuitreiking bedankte Walter van de Beek namens Pathé de medewerkers van sv Slikkerveer voor de inzet tijdens het toernooi. Walther werd daarna nog toegejuicht door de medewerkers voor het organiseren van dit festijn.

Ook vanuit sv Slikkerveer willen wij Pathé bedanken voor hun aanwezigheid. Het toernooi is zonder een wanklank en ernstige blessures verlopen, slechts 1 persoon moest even naar het Maasstad maar kon na het tapen van een vinger deze weer verlaten. Ook waren de kabouters van sv Slikkerveer uitgenodigd om een film te komen  bezoeken in Pathé de Kuip en ook deze hebben een geweldige middag gehad

Al met al voor beide partijen een geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar. Speciale complimenten voor Pathé Breda die met te weinig mensen voor 2 teams toch hun aan hun sportieve plicht hebben voldaan en een dubbele poule hebben gespeeld (en daarna ook het licht uit gedaan hebben).

Winnaar heren: Pathé de Kuip 1
Winnaar dames: Pathé de Munt
Poedelprijs: Pathé Arena 2

Bekijk hier de uitslagen van de poulewedstrijden