Pannaveldje zoekt nieuwe sponsors

Geplaatst op: 21-08-2013

Beste supporters / vrienden van sv Slikkerveer,

Zoals u wellicht weet is in 2008 bij de entree van het sportpark van SV Slikkerveer een “pannaveldje” en een klein speeltuintje aangelegd. Dit veldje is sindsdien dagelijks in gebruik door met name de jongste jeugd van Slikkerveer, die er niet alleen kunnen voetballen, maar zich ook in de naastgelegen speeltuin kunnen vermaken. Dit is destijds mede door bijdragen van grote en kleine sponsors tot stand gekomen. Velen hebben destijds een driejarig contract afgesloten ter ondersteuning hiervan, waarvoor de club op de boarding van het kleine ‘’stadionnetje’’ een reclame-uiting heeft geplaatst overeenkomstig de wensen van de begunstigers.

Om de sv Slikkerveer te ondersteunen zijn we op zoek naar nieuwe begunstigers, die niet alleen de club een warm hart toedragen, maar ook het ‘’stadionnetje’’ van onze jongste jeugd een nieuwe impuls te geven.
Wij willen u daarom vragen of uw bedrijf of wellicht persoonlijk geïnteresseerd bent om het ‘’stadionnetje’’ mede te adopteren? U kunt hierbij ook aan familie zoals opa’s, oma’s of u als ouder denken voor het laten plaatsen van een bord met de naam van uw kind of kleinkind. Voor een bedrag van € 65,- inclusief BTW per seizoen (minimale contractduur 3 jaar) steunt u hiermee namelijk de jeugd van sv Slikkerveer. U krijgt hiervoor een reclamebord van 50 cm bij 30 cm op de boarding van het pannaveldje. Dit veldje behoudt daarmee zijn professionele uitstraling en blijft een grote aantrekkingskracht uitoefenen op de voetbaljeugd. Door de situering van het pannaveldje (gelijk na de toegangspoort van sv Slikkerveer) bent u ervan verzekerd dat de reclame-uiting van uw bedrijf of uw persoonlijke steun aan uw kind of kleinkind de vele bezoekers van het sportpark zeker op zal vallen. Iedereen die naar de kantine gaat of naar het hoofdveld loopt zal namelijk langs het veldje lopen en hier zeker een blik op werpen.

Wij hopen dat u de sv Slikkerveer wilt ondersteunen. Indien u geïnteresseerd bent kunt u zich melden bij Cees-Jan Crezee of Dennis Bothoff, die bereikbaar zijn via emailadres cz@svslikkerveer.nl. Wees er snel bij want er zijn maar zo’n 80 plaatsen beschikbaar.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Namens sv Slikkerveer,
Dennis Bothoff