Let op: Dinsdag 16 oktober 20.00 uur Slikkerveer Comb - RVVH Comb --!-- Ivm. storing v/d website kunnen geen foto's geüpload worden, wordt aan gewerkt.

Overeenkomst Softs

overeenkomst-softs

Geplaatst op: 29-09-2018

Afgelopen woensdag 26 september werd in de nieuwe sporthal De Wissel het contract ondertekend door de voorzitters Joop van Ettinger van Slikkerveer en Jos de Vos van KCR voor deelname aan het Softs project.

Op het nieuwe complex van KCR worden binnenkort Softs opgehangen langs het veld, welke als zonnepaneel werken, maar ook kunnen draaien voor de functie van reclamebord of de functie CO2-reductie. Dit unieke concept werd ruim een jaar geleden geintroduceerd bij vv Rijsoord, maar de Softs komen nu ook te hangen op het Reijerpark, waardoor het park met alles sportverenigingen erin weer een stukje duurzamer wordt. De nieuwe sporthal is energieneutraal en wordft binnenkort ook officieel geopend.