Oudste vrijwilliger Leen Bode 90 jaar geworden

oudste-vrijwilliger-leen-bode-90-jaar-geworden

Geplaatst op: 08-02-2021

Op maandag 8 februari 2021 gold er nog altijd wel een code oranje, maar ja wat doe je als je oudste vrijwilliger Leen Bode op die dag 90 jaar wordt?

Uiteraard werd Leen gewoon in het zonnetje gezet. Normaliter komt Leen gewoon op het fietsje naar de club, maar nu was de afspraak dat hij gehaald en gebracht zou worden. Samen met de andere aanwezige vrijwilligers werd er een echte SV Slikkerveer-Leen Bode taart aangesneden en kreeg Leen diverse kado's, waaronder een fraai vleespakket. Zeer terecht dat Leen in het zonnetje werd gezet door onder andere voorzitter Rinus Hitzert.
,,Leen is echt een geweldige vrijwilliger voor de club. Hij is er altijd en werkt keihard, want er is altijd wel wat te doen'', licht Rinus Hitzert toe.