Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Oud-trainer Hans Bentzon overleden | sv Slikkerveer

Oud-trainer Hans Bentzon overleden

Geplaatst op: 16-01-2021

Vandaag bereikt ons het bericht dat oud-trainer van Slikkerveer Hans Bentzon is overleden op 79-jarige leeftijd.

Hans Bentzon was trainer van ons eerste elftal in de periode 1991 - 1994. Als trainer stond hij bekend om zijn humor en mooi verhalen.

Zelf speelde Bentzon 164 competitiewedstrijden in het betaald voetbal voor Sparta in de jaren 60. Na Sparta speelde hij nog voor FC Dordrecht.

SV Slikkerveer wenst zijn familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

SV Slikkerveer