Open Dag bij sv Slikkerveer

open-dag-bij-sv-slikkerveer

Geplaatst op: 23-05-2016

Voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar wordt op woensdagmiddag 1 juni van 13.30 tot 16.30 uur een Open Dag gehouden. De Open Dag wordt gehouden voor leden en niet-leden.

De middag zit vol met verschillende leuke voetbalspelletjes en partijtjes op het mooie hoofdveld (kunstgras). De voetballers worden begeleid door trainers en spelers van sv Slikkerveer en zoals vorig seizoen ook door drie profvoetballers: Michiel Kramer van Feyenoord, Kevin Jansen van ADO Den Haag en Ricardo Kieboom, die kampioen werd van de Jupiler League met Sparta. Voor alle deelnemers dus een unieke kans om met of tegen deze profvoetballers te voetballen!

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar opendag@svslikkerveer.nl. Stuur in die e-mail je naam, geboortedatum, e-mailadres en (als je voetbalt) voetbalclub en team om de inschrijving volledig te maken.

Ook niet-leden zijn welkom en hebben de mogelijkheid om zich op deze mooie dag in te schrijven bij de vereniging. Ken je dus vriendjes en vriendinnetjes die ook graag willen voetballen? Laat hen zich dan ook inschrijven en misschien voetballen jullie volgend seizoen wel samen bij sv Slikkerveer!