Opbrengst Grote Clubactie

opbrengst-grote-clubactie

Geplaatst op: 01-04-2018

Eind september zijn we begonnen om alle boekjes uit te delen bij de jeugd. Persoonlijk zijn we bij de elftallen langs geweest om hen te enthousiasmeren om loten te verkopen , waarvan een groot gedeelte naar ‘’Onze Club’’ gaat. Iedereen deelde mee, per verkocht lot, in de opbrengst, in het algemeen maar ook persoonlijk. We hadden tot november de tijd om zoveel mogelijk aan de man/vrouw te brengen.

80% van alle verkochte loten gaat naar de vereniging, een prachtig middel om mooie dingen te doen bij de jeugd.Zo’n 30 kinderen !!! leverde hun boekje weer in. Daar waar er +/- 290 waren uitgedeeld. Gemiddeld in het hele land levert deze actie zo’n € 1700,00 op per vereniging.

Bij Slikkerveer hadden we 1 top verkoper, Harry de Snoo had in zijn eentje 30 loten verkocht voor onze club. De speler uit JO13-6 werd , zoals beloofd , beloond met een prachtige Hoody van Slikkerveer.Trots heeft Harry deze prijs in ontvangst genomen uit handen van jeugdvoorzitter Jan Snijder. Ontzettend bedankt Harry voor je inzet en enthousiasme namens de jeugdafdeling. Probeer deze volgend jaar over te brengen aan alle jeugdspelers, zodat we dan de opbrengst boven het landelijke gemiddelde kunnen brengen. Bij 2 loten per jeugdspeler is dat makkelijk te halen.

Harry de Snoo met jeugdvoorzitter Jan Snijder.