Oossanen Cleaning wint Six to Six toernooi

Bekijk alle foto's van: 2015-06-27 18e Six to Six Toernooi>

Geplaatst op: 29-06-2015

Mick van Buren, die als pupil is begonnen bij Slikkerveer, maar inmiddels als profvoetballer al weer twee jaar uitkomt voor het Deense Esbjerg fB, reikte na afloop van de 18e editie van het Aad van Buren Six to Six toernooi de prijzen uit aan de winnaars van het toernooi. Na een enerverende strijd in beide poules kon aan het einde van het avondtoernooi de balans opgemaakt worden.

In de recreatieve poule pakte het team van JOWA Holland de eerste plaats. De tweede plaats was voor het team van VMR en derde werd Quooker 2. Daarna volgden nog de teams van Taveerne Den Dill, Adviesgroep JMH en Oldtimers.

In de prestatieve poule was het zeer spannend, waarbij diverse leuke technische hoogstandjes te zien waren.  In de finale tussen de teams van Frenoflex en Oossanen Cleaning ging het goed gelijk op. Frenoflex kwam tot tweemaal toe op voorsprong, maar beide keren kwam Oossanen Cleaning weer langszij, al was dat de tweede keer maar nipt in de slotminuut. Shoot-outs moesten zodoende uitkomst bieden over wie de winnaar van het toernooi zou gaan worden. Speciaal voor deze editie was gekozen voor shoot-outs in plaats van penalty’s, dat het aanwezige publiek heel goed kon waarderen. Door twee keer op rij raak te schieten werd het team van Oossanen Cleaning winnaar van het toernooi en werd Frenoflex zodoende tweede. De derde plaats was voor het team van Meuzelaar Installatiebedrijf. Daarna volgden nog de teams van Resoort Reclame, Neelysha Bloemen, Groenenboom Transport, Hassink BV, Palletbedrijf Lans, Quooker 1 en SGS.

Ook werd bij de prijsuitreiking nog afscheid genomen van toernooi-vrijwilliger Joop Stolk, die tevens erelid is van Slikkerveer, maar nu als vrijwilliger van het toernooi ermee stopt en het stokje doorgeeft aan de jongere generatie. Na afloop van het toernooi volgde nog een gezellige afsluiting met muzikale optredens in de kantine.