Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Onderhoudsdag | sv Slikkerveer

Onderhoudsdag

onderhoudsdag

Geplaatst op: 16-01-2018

Op zaterdag 20 januari 2018 vindt de eerste onderhoudsdag plaats op sv Slikkerveer. Deze dag is in het leven geroepen omdat onderhoud de club veel geld kost. Op deze manier willen wij de club ondersteunen door met zoveel mogelijk vrijwilligers, zoveel mogelijk werk te verzetten. De Onderhoudsdag begint om 10.00 uur. Graag iedereen die meehelpt om 09.30 uur aanwezig in verband met de taakverdeling. Er wordt uiteraard voor eten en drinken gezorgd gedurende de dag.

Iedereen is welkom om zich aan te melden. Er zijn al diverse mensen die een handje willen helpen, maar met meer mensen kunnen wij meer werk verzetten.

Aanmelden kan door te bellen/mailen naar onderstaand telefoonnummer/emailadres. Ook kan je je aanwezigheid doorgeven aan je aanvoerder/elftalleider.

Met sportieve groet,
Onderhoudscommissie
sv Slikkerveer

oh@svslikkerveer.nl
06-13855265( André de Deugd)Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x