Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Off-day voor D1 in Numansdorp | sv Slikkerveer

Off-day voor D1 in Numansdorp

Geplaatst op: 16-11-2015

Voor de foto's: Klik hier

Ondanks een stroef begin van de dag leek Slikkerveer al vroeg op voorsprong te komen. Na een steekpass van Silvester kon Joshua vanaf de linkerkant oog in oog komen met de doelman, maar bij zijn aanname schoot de bal 10 meter van zijn voet waarna de keeper de bal simpel kon oprapen. In de 7de minuut kwam NSVV uit hun eerst schot op doel direct op voorsprong. Nadat Slikkerveer verzuimde om het duel aan te gaan op het middenveld, kon de vrouwelijke linksbuiten van NSVV gezocht worden. Zij kapte haar directe tegenstander uit en schoot vanuit een vrij lastige hoek raak. Slechts enkele minuten later werd de score al verdubbeld door NSVV. Een bal door het midden van het veld kwam bij de geheel vrijstaande nr.10 van NSVV die vervolgens goed in de hoek binnenschoot. Het was een periode waarin de normaal betrouwbare defensie een gatenkaas bleek, maar waar we met name op het middenveld volledig overklast werden. Waar we vorige week met passie en strijd de baas waren tegen Rozenburg, zagen we nu het tegenovergestelde.

Verder in de eerste helft scoorde wederom de nr. 10 van NSVV de 3-0. Daar tegenover stond dat Slikkerveer nog wel gevaarlijk werd. Een bal van Silvester op de kruising mocht er niet in. Een vrije trap van Joshua werd goed genomen, maar miste net wat kracht en bij 2 fantastische corners werden structurele afspraken niet nagekomen, waardoor deze kansen om zeep geholpen werden en we geen aansluiting konden vinden voor de rust.

In de rust gehoopt de ploeg weer te kunnen repareren in de hoop om alsnog met misschien een punt weg te kunnen gaan. De siroop van NSVV werd afgeslagen in de hoop dat dit signaal mede zou leiden tot een scherper Slikkerveer, waarvan we weten dat ze op volle kracht zelfs 4a5x zouden kunnen scoren in een helft. Het werd na rust in eerste instantie goed opgepakt. Slikkerveer begon sterk met een schotkans voor de ingevallen Jaimy en niet veel later was hij bijna gevaarlijk na een voorzet van de zijkant, waarbij de verdediger Jaimy net kon blokken. Niet veel later ook nog de grootste kans van de wedstrijd, waarbij NSVV achterin de bal inleverde na goed druk zetten van Slikkerveer, maar vanaf zo'n 20 meter lukte het ons niet om de bal in het lege doel te schieten. Als je ook zulke kansen niet maakt, dan zit het er ook niet meer in en dus wist Slikkerveer D1 voor het eerste dit seizoen geen doelpunt te maken.

Voor de statistieken maakte NSVV zo'n 10 minuten voor tijd ook nog de 4-0. Het werd daarmee een dik verdiende nederlaag voor Slikkerveer D1. Of dit uiteindelijk een hele dure les word, of juist de meest waardevolle les van het seizoen zal de toekomst uitwijzen. Taak voor het Team om de komende weken hier een gepast antwoord op te geven.

Met nog 15 duels te gaan staat volgende week het duel met Charlois op het programma. In Rotterdam zal Slikkerveer D1 vol aan de bak moeten tegen de huidige koploper om verdere schade te voorkomen en aan te blijven haken voor de bovenste posities. Het gat op plek 1 is opgelopen naar "slechts" 3 punten, omdat Charlois vandaag na een 2-0 voorsprong alsnog 2-2 gelijkspeelde tegen mede koploper Smitshoek D2.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x