Oefenwedstrijd E4 tegen F1: 7-2

Geplaatst op: 05-05-2013

De mannen hebben er zin in, de aanvallen lopen goed alleen zorgt E4 ervoor dat F1 iedere keer in de 16 meter de bal verliest.
Uiteindelijk lukt het dan toch door een mooie opgezette aanval van Ryan naar Rick, Rick door op thomas, terug naar Rick die schiet voor op Roderick, met in zijn rug Daniël stapt hij over de bal zodat Daniël de 1-0 binnen kan tikken. Mooi gedaan mannen. E4 moet wat terug doen, de 2de aanval komt een speler van E4 dan ook vrij voor de keeper en scoort de 1-1.

F1 gaat over op de volgende aanval maar op het middenveld wordt deze overgenomen door E4, gelukkig kan Scott de bal onderscheppen waardoor de aanval gestopt word. De volgende aanval komt Daniël voor de keeper maar schiet op de lat jammer. Daarna krijgt Rick nog twee mooie kansen maar 1 gaat over en de andere in de handen van de keeper. E4 probeert druk te zetten maar F1 vecht door en krijgt verschillende kansen Mike net paal, Roderick net naast, thomas over, Scott net niet, de eerste helft worden de aanvallen onderbroken, en scoort E4 de 2-1 door een loeiharde bal in de kruising. De volgende aanval wordt Rick een scoringskans ontnomen en hard neergehaald, vrije trap, zou dit de gelijkmaker worden, Rick schiet ver over, jammer. Bij een ingooi voor E4 wil de speler terug spelen op de keeper bijna kan Mike de bal onderscheppen, net niet, wel goed gezien Mike. De corners lopen vaak uit op een achterbal of de bal gaat ver over. Thomas blokt gelukkig ook nog veel aanvallen weg. Onze mannen van F1 doen zeker niet onder voor E4, ze knokken ervoor, E4 is natuurlijk al 1 jaar verder maar met 2-1 de rust in kunnen we tevreden zijn. Benieuwd wat de tweede helft gaat brengen.

E4 mag aftrappen op het middenveld wordt de bal meteen onderschept door Jeremy, die schiet door op Mike, een pass binnendoor op Rick, jammer iets te zacht. Dan schopt E4 keihard de 3-1 binnen waarbij Kevin zich blesseert, Theo valt dit op en vraagt of Kevin wil wisselen, dit gebeurt dan ook, keven wisselt shirts met Roderick en die keept de tweede helft uit, en Kevin gaat als speler het veld in,niet eens zo slecht hoor. Dan valt met op dat in de 15 de minuut de jongens moe worden, ze moeten natuurlijk harder lopen dan normaal, iedereen dreigt het duel te verliezen waardoor E4 makkelijk de 4-1 scoort, daarna de 5-1.

Daarna krijgt Rick, Mike, en Daniël nog een paar kansen maar dat loopt op niets uit. E4 heeft ook door dat onze mannen moe worden, en lopen ze makkelijk voorbij, scoren de 6-1. Dan krijgt Mike een ingooi, die gooit naar Daniël die tikt door op Rick en ja toch nog de 6-2 klasse. Omdat er dan niet goed verdedigt word en de vermoeidheid een rol gaat spelen, sluiten we de wedstrijd af met 7-2 voor E4. Het was een leerzame wedstrijd, vooral de eerste helft was te zien dat we niet voor niets kampioen zijn geworden, en ja de tweede helft waren te veel meters lopen voor onze jongens ze komen qua conditie echt te kort, iets waar Theo en uhud nog op moeten trainen voor het komend seizoen.

Al met al toch tevreden en veel leermomenten om mee te nemen, voor de coachen. Omdat er geen kracht meer in de benen zaten, scoorde maar 1 persoon in de penaltyronden, maar goed, op naar de laatste wedstrijd volgende week. Daar kunnen we nog laten zien waarom we kampioen zijn geworden. We hebben nog een leuk weekend in België tegoed, daar gaan we zeker nog knallen.