Let op: Alle trainingen voor nog niet begonnen jeugdelftallen zijn met een week uitgesteld naar maandag 27 augustus. Zie noodklok.

Oefencampagne Slikkerveer 1

Geplaatst op: 18-07-2018

Slikkerveer start de nieuwe competitie onder leiding van nieuwe trainer Andre Stafleu op zondag 29 juli om 12.00 uur met de eerste training. Voor 5 augustus wordt nog een nieuwe oefentegenstander gezocht nu de nieuwe competitie-indeling bekend is en er oorspronkelijk geoefend zou worden tegen een ploeg uit dezelfde competitie. Op zondag 12 augustus wordt om 14.00 uur geoefend bij en tegen sv Charlois aan de Rotterdamse Oldegaarde. Daarna volgt het Ridderkerk Toernooi, dat dit jaar wordt gespeeld op het terrein van RVVH. Op woensdag 15 augustus wordt om 19.30 uur gespeeld tegen Bolnes. Op zaterdag 18 augustus worden daarvan de finalewedstrijden gespeeld.

Dinsdag 28 augustus wordt om 20.00 uur geoefend op het eigen Reijerpark tegen SVS uit Capelle aan den IJssel.

Op dinsdag 4 september wordt om 20.00 uur geoefend bij De Alblas in Alblasserdam. Op de zondag 2, 9 en 16 september wordt eerst de bekerpoule wedstrijden gespeeld. De week erop start op zondag 23 september de competitie.