Noodoproep scheidsrechters

Geplaatst op: 14-09-2017

Zoals bij elke vereniging is het aantal vrijwilligers dalende. Met pijn en moeite hebben we de begeleiding van de elftallen rond. Trainers kunnen we altijd gebruiken. Maar bij de afdeling van de scheidsrechters is het nog niet goed geregeld. We zijn nu met de beker begonnen, ongeveer 15 thuiswedstrijden per week. Ook deze week komen we er +/- 10 te kort. Spelers die ’s middags voetballen (junioren), fluiten in de ochtend 2 pupillen wedstrijden. Maar andersom gaat dat niet goed komen. Pupillenspelers kunnen moeilijk de junioren fluiten.

Wedstrijden staan nu op het punt om niet door te laten gaan. Afgezien van de kosten ( boete KNVB ), kunnen wij dit onze jeugdleden niet aandoen. Met in vooruitzicht van de competitie, ongeveer 20 thuiswedstrijden per week, zien wij er geen uitweg meer in. Dus daarom deze oproep.

Leden van Slikkerveer, jong of oud , kom ons helpen om een keer te fluiten bij Slikkerveer. Denk nu niet, hij doet het wel, ik wacht wel even af. Nee, geef je op als vrijwilliger/scheidsrechter. Ik vraag het niet voor de lol, maar voor de ruim 500 jeugdleden die graag zaterdags een potje willen voetballen. S.v.p. , stuur een bericht naar scheidsrechters@svslikkerveer.nl of vzj@svslikkerveer.nl of neem contact op met onze scheidsrechters coordinator Michael van Aalten 06-42324549 of Jeugdvoorzitter Jan Snijder 06-29091013. Namens onze jeugdspelers alvast bedankt.

Jan Snijder
Jeugdvoorzitter