Let op: Zondag 9 augustus 2020: 10.30 uur Slikkerveer - Fc IJsselmonde (vrs) - Let op aanvangstijdstip!

Nieuwsupdate versoepeling maatregelen

nieuwsupdate-versoepeling-maatregelen

Geplaatst op: 01-07-2020

Zoals iedereen wellicht weet zijn de corona maatregelen per 1 juli verder versoepeld. Zoals het openen van onze kantine en weer contact voor 18 jarige en ouder tijdens de trainingen en (oefen)wedstrijden. Voor, na en tijdens rust momenten tijdens de activiteiten dient men wel 1,5 meter afstand te houden.

Onze doelstelling is om de kantine van SV Slikkerveer weer als eerste met een besloten vergadering te openen op donderdag 16 juli met de Algemene Ledenvergadering. Tot die tijd zal de kantine gesloten blijven i.v.m. de verbouwing van de kantine. Vanaf vrijdag 17 juli zal de kantine weer regulier geopend zijn.

Tevens blijven alle kleed- en doucheruimtes gesloten totdat wij alle protocollen en veiligheidsmaatregelen hebben getroffen.

Wij hopen zeer spoedig met meer nieuws te komen over verdere opening van ons complex.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV Slikkerveer