Nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam

Geplaatst op: 11-11-2020

Vandaag bereikte ons onderstaand bericht van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam. Aangezien wij een flink aantal leden hebben die hierbij zijn aangesloten voor de contributie, willen we jullie ook onderstaand bericht meegeven als het gaat om de aanschaf van clubkleding. Let op dit geldt dus alleen voor kinderen in Rotterdam, niet in Ridderkerk.

Vergoeding voor verplichte clubkleding vanaf nu mogelijk

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam heeft de regels voor het vergoeden van sportkleding aangepast. Vanaf nu vergoedt het fonds naast de contributie ook een bedrag tot maximaal €60,- voor door de club verplicht gestelde clubkleding. De totale vergoeding per kind blijft maximaal €280,- (contributie + kleding).

Voorbeeld: de contributie voor de club is €150,-. De vergoeding voor verplichte clubkleding is €60,-. Opgeteld is dit €210,- dus het Jeugdfonds kan dit vergoeden. Komt het totale bedrag boven de 280,- euro uit? Dan is het restbedrag net als voorheen voor de ouders.

Let op: deze regeling geldt alleen voor clubkleding die verplicht is gesteld door de club, en direct wordt aangeschaft bij de club. De regeling geldt niet voor sportkleding die niet verplicht is, of kleding die niet direct wordt aangeschaft bij de club.

Wij controleren of de bedragen voor kleding en contributie duidelijk op de website vermeld staan. Neem gerust even contact met ons op als je vragen hebt!