Vrienden van Slikkerveer richt Jeugdvrienden op

Geplaatst op: 24-06-2018

De Stichting Vrienden van Slikkerveer gaat vanaf heden actief aan de slag om extra fondsen te werven voor onze actieve jeugdafdeling. Dat heeft de Stichting Vrienden van Slikkerveer besloten nadat de Stichting Jeugdsponsor sv Slikkerveer na deze zomer stopt met bestaan.

De Stichting Vrienden van Slikkerveer vindt het belangrijk om de geest van de Stichting Jeugdsponsor sv Slikkerveer voort te laten leven. Daarom heeft de Stichting Vrienden van Slikkerveer een aparte werkgroep opgericht onder de naam 'Jeugdvrienden'. Deze werkgroep bestaat voorlopig uit: Ron Noorlander, Rinus Hitzert en Ronald Capelle. Zij zijn nog op zoek naar meer leden die zich willen inzetten voor de jeugdafdeling van de vereniging. Het hoge doel is om de jeugdafdeling van de vereniging extra te ondersteunen, samen met vele donateurs. 

U als ouders, familie en bekende ondernemers wordt de komende periode benaderd voor een bijdragen van € 275,- per jaar. Dit bedrag wordt volledig geïnvesteerd in de jeugd. Denk daarbij aan: het aanstellen van opgeleide trainers, het opleiden van trainers, begeleiders en scheidsrechters, het aanschaffen van kleding en het ondersteunen van activiteiten zoals tentenkamp. 

Het pannaveld wordt de komende periode omgeturnd tot uithangbord van de Jeugdvrienden. Donateurs krijgen daar als dankbetuiging voor hun bijdragen reclamestickers.

Heeft u interesse om bij te dragen aan de werkgroep of wilt u donateur worden van de Jeugdvrienden? Stuur dan een e-mail naar jeugdvrienden@svslikkerveer.nl of bel Rinus Hitzert via 06 - 53 52 68 93. Wij hopen op veel enthousiasme.

Ron, Ronald en RinusSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x