Nieuwe indelingen jeugdteams

Geplaatst op: 21-08-2017

Beste spelers/ouders/verzorgers,

De afgelopen weken hebben we binnen SV Slikkerveer een eerste stap gezet, die moet leiden tot nieuwe successen binnen de jeugdafdeling van Slikkerveer. Successen laten zich niet alleen meten door het aantal kampioenschappen. De ontwikkeling van individuele spelers, die vervolgens doorstromen naar een BVO is ook succes.

De aanstelling van een aantal nieuwe trainers, een vernieuwd technisch beleid en het selecteren van jeugdspelers op basis van kwaliteit moeten leiden tot deze successen. Ik heb Slikkerveer leren kennen als een warme club met heel veel betrokkenheid van spelers, ouders en vrijwilligers. En ik ben er van overtuigd dat Slikkerveer een mooie toekomst wacht. In overleg met alle trainers van alle teams zijn een aantal jongens en meiden naar voren geschoven om deel te nemen aan de selectietrainingen/wedstrijden. Samen met de trainers van de selectie teams wordt op basis van de prestaties van het afgelopen seizoen en de selectietrainingen /wedstrijden de voorlopige selecties en de overige teams samengesteld voor het seizoen 2017/2018. Let op!!! We hebben het over een voorlopige selectie. Met name aan het begin van het seizoen, maar ook wanneer de selecties definitief zijn kunnen er nog wisselingen plaatsvinden.

Hier onder vinden jullie de lijsten voor de voorlopige selecties.

JO7: Klik hier
JO9: Klik hier
JO11: Klik hier
JO13: Klik hier
JO15: Klik hier
JO17: Klik hier
JO19: Klik hier

We hopen op een heel sportief en succesvol jaar.

Met sportieve groeten,
Clyde Pinas