Nieuw tenue voor Slikkerveer D1

nieuw-tenue-voor-slikkerveer-d1

Geplaatst op: 25-10-2015

Slikkerveer D1 heeft van sponsor Duik- en bergingsbedrijf W. Smit B.V. een compleet nieuw voetbaltenue ontvangen. De ploeg van trainer Micha Voermans is bezig aan een heel mooi seizoen, na winst in het Ridderkerk Toernooi werd ook de bekerpoule gewonnen zonder ook maar een keer te verliezen. Nu maken de D-pupillen zich op voor de komende competitie van de eerste klasse, waarin ook nu weer veel verwacht wordt van de getalenteerde spelers. Met behulp van de nieuwe trainingspakken, tassen en tenues kan dat zeker niet meer stuk gaan. Komende zaterdag wacht het eerste duel van de competitie tegen Poortugaal D1.

Foto van links naar rechts:
Bovenste Rij: Marcel Boer (Grensrechter), Theo Jagt (Assistent Trainer), Micha Voermans (Hoofdtrainer), Delano Zeij (Assistent Trainer) en Cees van Noordenne (Keeperstrainer).
Middelste rij: Nour el Ouajdi, Silvester Bardak, Mike Kooiman, Joshua Darson, Yassin Fagrach en Silke Vendel.
Onderste rij: Rens Boer, Nick Blom, Ravi Kahle, Kevin de Kreek, Danijal Ollong, Sven Willemstein en Rick Tromp

Meer informatie over de sponsor:
Duik- en bergingsbedrijf W. Smit B.V. is al 55 jaar niet meer weg te denken uit Rotterdam. Deze havenstad, behorend tot de grootste ter wereld, kent dan ook geen geheimen voor W. Smit B.V. Maar het werkterrein strekt zich verder uit dan Groot-Rotterdam alleen. Door een constante groei van het bedrijf slaan wij ook internationaal de vleugels uit. Steeds vaker kloppen buitenlandse rederijen bij ons aan om hun schepen als zij Nederland aandoen aan ons vakmanschap toe te vertrouwen.
Maar we doen meer. Renovatie, onderhoud en nieuwbouw van damwandkades, scheepshellingen, schoonmaken en onderhouden van koelwaterinstallaties, inspectie en reparatie van sluizen en sluisdeuren zijn slechts enkele en willekeurige voorbeelden. We werken voor zowel de overheid als voor bedrijven.
Onderhoud is meer dan reparatie: ook juist en tijdig inspecteren en lokaliseren van eventuele schade hoort erbij. Wij gebruiken hierbij hightech digitale apparatuur. Het resultaat is dat u  direct kunt zien hoe de inspectiewerkzaamheden verlopen. Alle beelden worden overigens ook opgeslagen en kunnen zeer snel over de gehele wereld worden verstuurd.
De Rotterdamse mentaliteit is ook de onze: aanpakken en goed werk afleveren. 24/7, uiteraard.  Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x