Nieuw statiegeldbeleid

nieuw-statiegeldbeleid

Geplaatst op: 16-07-2021

Op 1 juli is de nieuwe statiegeldwetgeving van kracht in Nederland. Dit heeft tot gevolg dat SV Slikkerveer vanaf die dag € 0,15 statiegeld berekent op kleine plastic flessen.

Omdat het uitkeren van statiegeld voor onze vereniging administratief en organisatorisch niet haalbaar is, hebben wij besloten om geen statiegeld terug te geven. Wel kunt u uw plastic fles in één van de 5 gele petmannen doneren aan onze vereniging. Van het ingezamelde statiegeld willen wij iedere keer kleine doelen realiseren. Het eerste doel is een oefenmuur voor vrije trappen. Alle ideeën voor volgende doelen zijn welkom! Meld ze gerust bij de bar.

Pathé, bedankt voor het sponsoren van de petmannen! Ga voor meer informatie over de statiegeldwetgeving naar www.statiegeldnederland.nl.