Let op: 2018-04-25: 20.00 uur Slikkerveer VE2 - SHO VE1 (1/4-finale KNVB-beker)

Negentien jubilarissen bij Slikkerveer

negentien-jubilarissen-bij-slikkerveer
Bekijk alle foto's van: 2018-01-02 Nieuwjaarsreceptie>

Geplaatst op: 03-01-2018

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging sv Slikkerveer blikte voorzitter Joop van Ettinger terug een mooi 2017 en keek hij vooruit naar het jaar 2018. De club uit het Reijerpark telt op dit moment inmiddels zo’n 840 leden, waarvan het grootste gedeelte actief is in de jeugdafdeling. Daarnaast waren er maar liefst 19 jubilarissen die in het zonnetje gezet werden, waarvan er helaas een viertal (Richard Konijnenburg, Jurgen Kähler, Leon Hofman en Nico den Ouden) niet aanwezig konden zijn.

Jurgen Kähler, Leon Hofman, Marcel Tholenaar, Wilfried Verkaik, Hans van der Kruk en Jilles Striegel zijn inmiddels 25 jaar lid, waarbij voor de laatste drie geldt dat ze ooit al eerder lid waren geweest, maar inmiddels weer 25 jaar achter elkaar lid zijn. Gert-Jan Brouwer, Jacco Kooijman en Richard Konijnenburg vierden het 40-jarig lidmaatschap.

Ook heel bijzonder voor Slikkerveer is, dat er dit jaar maar liefst vijf 50-jarige en vijf 60-jarigen te huldigen waren. Vijftig jaar lid zijn: Aad Neeskens, Jaap van Bemmel, Ruud Naaijkens, Dirk Ploos van Amstel en Nico den Ouden.
Al weer 60 jaar lid zijn: Piet van der Spoel, Arie de Kluijver, Gilles Brandt, Koos Assenberg van Eisden en Leen de Ruiter.

Ook werden nog een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet zoals de kersverse vader en assistent-trainer Ashrul Umarella, jeugdvoorzitter Jan Snijder, de clubfotografe Roelie 't Jong en kantinedames Joke van Leenen en Ellis Burggraaff.

Aan het einde van het officiele gedeelte overhandige Gerard Hagendijk namens de Club van 50 een cheque van € 2500,- aan voorzitter Joop van Ettinger voor de jeugdafdeling.