Neerleggen taken Marcel

Geplaatst op: 05-06-2015

Beste leden van sv Slikkerveer,

Namens het bestuur van sv Slikkerveer wil ik mededelen dat Marcel Kerssies per direct zijn functie(s) in ieder geval tijdelijk neerlegt. Afgelopen week is er bij Marcel longkanker geconstateerd en hij wil zich focussen op het bestrijden hiervan. Voor wedstrijdzaken verzoek ik om contact op te nemen met Jan Kuiper en voor alle andere zaken betreffende de jeugd Wim Schouten.

Marcel zal de komende periode de nodige onderzoeken en behandelingen ondergaan maar zal zeker ook zijn gezicht nog wel op het sportpark laten zien. Op zijn  verzoek dat op momenten dat hij bij ons op de vereniging is het voor hem even ontspanning is en dus teveel vragen hoe het gaat niet altijd goed zullen vallen dus graag rekening hier mee houden.

Namens het bestuur wensen wij Marcel en zijn familie de komende periode veel sterkte toe

Joop van Ettinger