Let op: Zaterdag 22 september Teamfoto's F7, F9, D5, B1, B2 en M017. Svp. alle teams op tijd aanwezig.

MO17-1 2e op Kieboom Memorial Meidentoernooi

mo17-1-2e-op-kieboom-memorial-meidentoernooi

Geplaatst op: 27-08-2018

Afgelopen vrijdagavond 24-08-2018 was ons toernooi! Het 4e Kieboom Memorial toernooi. Het weer was ons goed gezind, het bleef ondanks de voorspellingen droog en daardoor was het heerlijk weer om een aantal leuke wedstrijdjes te spelen tegen PPSC, Zestienhoven en Barendrecht.

Na spannende poule wedstrijden en kruisfinales, bereikten onze meiden uiteindelijk de finale tegen Barendrecht. Barendrecht was de hele avond al oppermachtig (in de poule speelden onze meiden 1-1 tegen Barendrecht), De finale wedstrijd was een herhaling van de poulewedstrijd; Barendrecht was de hele wedstrijd in de aanval, af en toe hadden onze meiden wel een plaagstootje, maar het was geen gevaar voor Barendrecht. Het lukte Barendrecht niet door de verdediging van onze meiden heen te komen en zo hielden onze meiden tot het fluitsignaal de stand op 0-0.  De wedstrijd werd beslist door het nemen van strafschoppen, helaas werd deze reeks verloren met 4-2.  Dit resulteerde in een mooie 2e plaats voor onze meiden!

De opstelling: Isa, Romy, Sam, Iris, Luna, Julia, Naomi, Nikita, Nazli, Yasemin, Felice, Ruth, Winnifred.

Langs deze weg wil ik ook alle vrijwilligers bedanken die dit toernooi weer tot een succes hebben gemaakt, want zonder jullie gaat het niet. Hugo, Tonia, Frida, Rien v.d. Beek, Michael van Aalten, Michael Jupijn, Gerald, Jan Snijder,  Jan Kuiper en Ricardo en Jaleesa Kieboom, bedankt voor jullie medewerking een aanwezigheid!

Robert Korteweg
Coördinator Meiden/Trainer MO17